Tema Serisine devam ederken alanı ağır adımlarla olsada genişletiyorum vbulletin için genel olarak yaptığım ilk tema üzerinde çok aşırı bir oynama yapmadım çok fazla değişiklik olsun istemedim ilk tema için vbulletin gerçekten çok güçlü bir sistem bunu üzerinde bir tema yapınca daha iyi anlıyorsunuz okadar çok detayı varki hangi tarafa bakıcağnızı şaşırıyorsunuz örnek vermek gerekirse misafire gözükmesini istemediğiniz bir şeyi sadece bir satırlık if döngüsüyle yapabiliyorsunuz veya tam tersi olarak üyeye gözükmesini istemediğiniz bir şeyi aynı şekilde yapabiliryorsunuz aslında vbulletine her nekadar yabancı olsamda ilk aşamada ısındım bu scripte birde aşina olan insanları düşünürseniz istediğiniz bir çok şeyi yapabilmeniz mümkün yani bu her script için geçerli fakat vBulletinde bunun için çok çaba sarf etmiyorsunuz neyse biz temamıza geçelim içeri buyrun
Temayı ana dizine yüklüyoruz images klasörüne değil boş bir logo resmi ve psd dosyası mevcut üstteki admin ve mod butonları sadece yetkili kişilere gözükür ve alttaki yetkili linklerini silmedim oraya alışık insanlar olabilir bildirimler kısmını navbardan çıkartıp hep gözükür halde bıraktım bir bildirim olduğunu zaman oradan görülebilir forum genişliğini ek css kısmından yapabilirsiniz diğer alandan değil resimde gösterdim