Giriş Yap / Kayıt Ol

WM Aracı'na üyelikler tekrar açıldı! Kayıt olmak için TIKLAYIN!

Cevap Yaz Favorilerime Ekle
Seçenekler Stil
Geri Git   Forum > > Veritabanları

Sql sorgu butonu

  #1  
Okunmamış 12 Temmuz 2019, 17:48
ŞenolK Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 27 Aralık 2014
Cinsiyet: Erkek
Meslek: -
Konum: ABD
Ad, Soyad: Şe... Ka...
Mesajlar: 835
Beğeniler: 217 / 320
Ticaret: 5, 100%
PHP butona tıkladığımda aşağıdaki sorguyu çalıştıracak bir buton istiyorum nasıl yapabilirim?

Kod:
DELETE a,b,c FROM wp_posts a LEFT JOIN wp_term_relationships b ON (a.ID = b.object_id)
LEFT JOIN wp_postmeta c ON (a.ID = c.post_id) WHERE a.post_type = 'revision'
  #2  
Okunmamış 12 Temmuz 2019, 18:11
Qezgin Adlı Üyenin Avatarı
Barış D.
 
Üyelik Tarihi: 14 Haziran 2019
Yaş / Cinsiyet: 30 / Erkek
Meslek: Gezgin
Konum: Denizli
Ad, Soyad: Ba... Do...
Mesajlar: 16
Beğeniler: 3 / 3
Ticaret: 0, 0%
Asd.php olarak varsayalım

PHP- Kodu:
İf($_GET[islem] == 'sil'){
Mysql_query("DELETE a,b,c FROM wp_posts a LEFT JOIN wp_term_relationships b ON (a.ID = b.object_id)
LEFT JOIN wp_postmeta c ON (a.ID = c.post_id) WHERE a.post_type = 'revision'"
);
}

echo 
'
<a href="Asd.php?islem=sil">
 <button type="button">sil</button></a>'

Kısaca bu şekilde tabi mysql_query yerine pdo mysqli kullanabilirsin
The greates enemy will hide in the last place you would ever lock..
  #3  
Okunmamış 12 Temmuz 2019, 19:10
ŞenolK Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 27 Aralık 2014
Cinsiyet: Erkek
Meslek: -
Konum: ABD
Ad, Soyad: Şe... Ka...
Mesajlar: 835
Beğeniler: 217 / 320
Ticaret: 5, 100%
Qezgin hocam tıklayınca beyaz sayfa açıyor daha farklı bir yol yok mu?
  #4  
Okunmamış 12 Temmuz 2019, 20:54
Qezgin Adlı Üyenin Avatarı
Barış D.
 
Üyelik Tarihi: 14 Haziran 2019
Yaş / Cinsiyet: 30 / Erkek
Meslek: Gezgin
Konum: Denizli
Ad, Soyad: Ba... Do...
Mesajlar: 16
Beğeniler: 3 / 3
Ticaret: 0, 0%
yani birkaç yöntemi var ama bu çalışmıyorsa diğerlerinde de sorun yaşama olasılığın var en basit hali bu
mevut dosyaya mı ekleme yaptın yoksa yeni bir dosya mı ekledin. yeni dosya eklediysen veritabanı bağlantı baglantısını kontrol et birde bu sorgunu phpmyadmin den çalıştırdığında sorunsuz çalışıyor mu ?
The greates enemy will hide in the last place you would ever lock..
  #5  
Okunmamış 12 Temmuz 2019, 21:46
ŞenolK Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 27 Aralık 2014
Cinsiyet: Erkek
Meslek: -
Konum: ABD
Ad, Soyad: Şe... Ka...
Mesajlar: 835
Beğeniler: 217 / 320
Ticaret: 5, 100%
Qezgin mevcut bir dosyaya ekledim veritabanı bağlantısı var. Sorguyu phpmyadmin üzerinde yaptığımda sorunsuz çalışıyor.
  #6  
Okunmamış 12 Temmuz 2019, 23:22
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 10 Ocak 2014
Yaş / Cinsiyet: 42 / Erkek
Meslek: webmaster
Konum: Düzce
Ad, Soyad: Ça... Çi...
Mesajlar: 144
Beğeniler: 51 / 54
Ticaret: 4, 100%
php versiyonu mysql sorgusunda sorun çıkarıyordur. PDO ile denemek lazım...
İf($_GET[islem] == 'sil'){
$sil=$vrtbdizesi->prepare("sorgu");
}
$sil->execute(array('degiskentakmaismi'=>$degisken));
şeklinde uyarlayıp denemen lazım
  #7  
Okunmamış 13 Temmuz 2019, 00:01
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 29 Kasım 2017
Yaş / Cinsiyet: 21 / Erkek
Meslek: Web Developer
Ad, Soyad: En... Ba...
Mesajlar: 89
Beğeniler: 19 / 3
Ticaret: 0, 0%
Ajax post ile yapabilirsin en basiti sayfa yönlenmeden
Cevap Yaz Favorilerime Ekle


Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil
Normal Normal

Geri Git   Forum > Veritabanları


Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz: Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti yükleme yetkiniz: Yok
Mesajınızı değiştirme yetkiniz: Yok

BB code: Açık
İfadeler: Açık
[IMG] Kodları: Açık
HTML kodu: Kapalı




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şu anki Zaman: 03:50.