lostyazilim
tr.link

Veritabanı Hatası Hakkında

2 Mesajlar 1.416 Okunma
lstbozum
tr.link

cheeky cheeky WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Diğer
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 11 / 10
  • Ticaret 5, (%100)
Arkadaşlar 2 gündür i.tescilde bulunan paylaşımlı hostingimde veritabanı problemi yaşıyorum. Sürekli deneme yanılma birşeyler yapmaya çalışıyorum,yani wp kuruyorum,siliyorum,domain ekliyor,siliyorum. Kendimce uğraşıyorum işte. Şimdiye kadar sorun yoktu yalnız 2 gündür sürekli aralıklarla veritabanı bağlantısı kurulamadı,veritabanı oluşturulamadı hatalarını alıyorum? Sebebi ne olabilir?

Ek Olarak: Veritabanı bağlantısı kurulurken hata oluştu
Ya wp-config.php dosyanızda yer alan kullanıcı adı ya da parola yanlış veya localhost konumundaki veritabanı sunucunuza erişemiyoruz. Sunucunuzdaki veritabanı kapalı olabilir.

Doğru kullanıcı adı ve parola kullandığınızdan emin misiniz?
Doğru sunucu adresi yazdığınızdan emin misiniz?
Veritabanı sunucunuzun çalıştığından emin misiniz?

Ek Olarak: MySQL sunucusu şu anda çevrimdışı.

Error while connecting to MySQL: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) Error while connecting to MySQL: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) at /usr/local/cpanel/Cpanel/Mysql.pm line 164.

wmaraci
reklam

Blacksheep Blacksheep .NET Developer Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)
Anladığım kadarı ile Yer sağlayıcınız tarafından oluşan bir problem. Sizin tarafınızda yapılan yapılandırmalar sorunsuz ise hizmet sağlayıcınız ile iletişime geçmelisiniz.İyi çalışmalar dilerim.
cheeky

kişi bu mesajı beğendi.

Fizello - Inspired by Colors
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al