Sunucu değişikliği nedeni ile 2 saat önce veritabanımı yedekledim. Yeni sunucuda hesabımı oluşturup veritabanını içe aktar dediğimde;
SQL sorgusu:
INSERT INTO `faydalibilgiler` (`faydalibilgilerID`, `faydalibilgilerbaslik`, `faydalibilgilerozet`, `faydalibilgilerdetay`, `faydalibilgilerresim`, `okumasayisi`, `faydalibilgilertarih`, `faydalibilgilergizle`) VALUES (79, 'LPG Kitleri Ve Distribütörler', 'Hangi LPG kitini kim satýyor? Daðýtýcý firmasý kim? Ýthalatçý ve Türkiye distribütörü hangi firma? Taktýrdýðýnýz LPG sistemi ile ilgili bir sorun yaþarsanýz kime baþvuracaksýnýz?', '
\r\n Ülkemizde yaklaþýk 70-80 civarýnda MMO'na kayýtlý LPG markasý bulunmaktadýr. Her markanýn kendine ait aksam listesi bulunmakta ve bu aksam listesinde kayýtlý ekipmanlarla montajýnýn yapýlmasý gerekmektedir. Aksam listesinde bulunmayan bir ekipman ile montaj yapýlýrsa aracýnýz MMO sýzdýrmazlýk testinde onaylanmaz. Aksam listesini http://www.mmo.org.tr/genel/yetkili_bayi_aksam_listeleri.php adresinden temin edebilirsiniz.
\r\n\r\n Aracýnýza taktýrdýðýnýz LPG Sistemi ile ilgili[...]
MySQL çıktısı: Belgeler
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''
\r\n Uzun zamandýr Direkt Enjeksiyon teknolojisine sahip araçlara LP' at line 5
şeklinde hatalar almaktayım. Host destekten yardım istedim onlar da "Mysql veritabanınız hatalı olduğu görülmektedir. " şeklinde yanıt vermektedir. Hata nerededir, ne yapmam lazım?
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.