Merhabalar, lafı çok uzatmadan hemen konuya gireceğim. Eğer sizde e-ticaret ile internetten satış yaparak para kazanmak istiyorsanız 100 TL'den başlayan fiyatlarla bunu halledebilirsiniz. Aşağıda hangi fiyata nasıl siteler elde edebileceğiniz yazıyor, kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.

100 TL: Taksi, Doktor, Nakliyat, Boyacılık, Taşımacılık ve Tesisat gibi müşteri odaklı bir iş yapıyorsanız eğer size özel bir domain ve host almadan kendi sitemizde bir sayfa açarak size özel tasarım oluşturabiliriz. Sonra oluşturduğunuz bu temanın Google'de reklamı verebilir ve müşteri kazanabilirsiniz. Örnek: Boyacısınız ve evlere boya yapmaya gidiyorsunuz ve İstanbul/Eyüp'te oturuyorsunuz. O zaman sizi, yaptıklarınızı ve yapabiliceklerinizi güzel bir şekilde anlatan bir sayfa hazırlıyoruz. Sonra Google'a sadece Eyüp'teki insanların "evlere özel boyacı" yazdıklarınızda sizin sayfanızın çıkmasını sağlıyoruz ve böylelikle tek yapmanız gereken evde oturup müşterinin aramasını beklemek oluyor. Bu sayfaları sahibindeal.com sitesinde paylaşıyoruz. Örnek olarak sahibindeal.com/cignakliyat adresinde ki nakliye işi ile ilgili hazırladığımız sayfaya bakabilirsiniz.

Not: Reklam verme ve takip etme gibi bütün hizmetler tarafımızca yapılmaktadır. Sattığınız ürünler de hiç bir ücret talep edilmemektedir. Sadece reklam hizmeti için bize vereceğiniz ücretin %25'ini hizmet bedeli olarak kesiyoruz. Dilerseniz 100 TL'ye sayfanızı yaptırdıktan sonra hiç bir ek ücret ödemeden kendiniz reklamını yapabilirsiniz.

500 TL: Size özel alan adı ve hostinge istediğiniz konu temalı Temiz ve sade bir site hazırlıyoruz. Sizler bu site ile ister blog yazarlığı yapabilir isterseniz de eşya koyup satabilirsiniz. Eşyalarınızı bilgisayardan ve telefondan koyabilir, gelen müşteriler yorum yazarak bilgi alabilir ve anlaşma yapılarak ya buluşma ile veya dükkana ziyaret ile ya da güvene bağlı olarak uzaktan ödeme sonrası özel adrese kargo ile satabilirsiniz.

1000 TL: Yukarıda anlatılan 500 TL'site ile aynı sadece daha profesyonel bir site ve daha çok özellikler barındırmaktadır.

2000 TL: İsteğe özel konulu tema + Ürün Ekleme, Sepete ekleme, kapıda ödeme veya kart ile ödeme gibi özellikler eklenmektedir.

Not: Her pakete özel olarak reklam hizmeti verilebilmektedir. Reklam hizmetin ücreti reklam için verilen paranın %25'dir.

Not 2: 100 TL'lik hariç diğer bütün paketlere 1000 TL'ye Profesyonel SEO Hizmetleri yapılır.

İletişim için telefonla arayabilirsiniz. Tel: 551-150-47-15 ayriyeten İstanbul/Kağıthane'de oturuyorum yakınsanız buluşabiliriz.

Hayırla Kalın... Allah Teâlâ'ya Emanet Olun...