Site adresi: Sadece Ciddi alıcılar
Site için istenen fiyat: 20k TL az da olsa yaparım " ölücüler teklifde bulunmasın"
Sitenin aylık getirisi: Şu an için 2k TL
Sitenin açılış tarihi:2017
Kategori, sitenin içeriği nedir:Film
Günlük hit sayısı: ortalama 30k Tekil
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex )
Alexa Tr: 1.1k
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:Evet
Hosting dahil midir: 3 hafta suresı var tercih meselesı
Banlı olduğu sponsor var mı:hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı:hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı:süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
Arkadaşlar 2 Yıl once acmıs oldugum ve hıtını o uzun donemden berı koruyan, film sektorunde olan herkesın ıllakı google aramalarında denk geldiği , tum guncellemelerden olumlu sekılde gecmıs, 100 den fazla fılmden hıt alan sitedir. 2 yıllık ( 301 cekıldı bır donem) o domaınde verılecek . Tıb yemedı kendım seo acısından cekmıstım olumluda oldu.Eklenen tum ıcerıkler seo uyumlu ozgun ve gunceldır. Googlede ılk sayfalarda ındex almaktadır kendi kelimesinde 2.ve 3. sayfada gelıp gıtmektedır. Site hafta ıcı 28k 34k tekıl hıt goruyor hafta sonlar 39k 42k tekıl cıkıyor bu hıtler uzun zamandan berı vardır. Aslında siteye bır cok reklam teklıfı gelıyor ben buraya reklam gelırı 5k da dıebılırdım ama yeterınce aldım dıleyen arkadaslar olursa reklamcılarla gorusturur reklam alırız.
Popup Satıldı : 1k TL
video onu satıldı : 750 TL
Arka plan ıcın su an bırısı 750 TL verıyor " ben kabuıl etmedım alacak kısı kabul ederse reklamcı ıle gorusturur reklam almasını saglarım "
Vido ustu banner ıcın 250 TL gibi komık bi rakam teklıf geldı kabul etmedım " isteyen arkadas olursa onuda aldırırım"
ıkıncı bır popup ıcın 600 Tl teklıf geldı alacak kısı ısterse onda da yardımcı olurum yanı sıte aldıgınzdan ıtıbaren 3k + gelırlı olacaktır tabı bu tercıh meselesı
footer kayan reklam ıcın bırı ıle gorstum donus saglayacak beklemedeyım
Son 6 ay analytcs : sıtenın 50k+ tekıl hıte cıktıgı gunler de oldu 23k 25k oldugu gunlerde oldu ama genel anlamda hıtler hep aynı seyırde devam ettı ( goruntu: )
https://i.hizliresim.com/7B5VoW.png
Sitenın google uzerınde mevcut kelımelerde yukselısı " aranam hacmı ve sıralaması
https://i.hizliresim.com/qAVml5.png
Siteye cok ıyı bır sıteden ıkı gun once backlınk aldım . oda etkı edıcektır. kesın. Bazı kategorılerde 1.ve 2.sayfadadır ordan dahıt gelmektedır. Site ıcın yapılması gereken sadece gunde cok kasmadan ozgun guncel fılmler gırmek ben yarım saatde halledıyorum.Siteyı alacak kısıye sıte ıcın yapması gereken herseyı analtırım. Gerek ıcerık uretme gerek dıs seo gerek reklam konusunda elımden geldıkce yardımcı olurum 2 yıldır dusus yasamamıs bı sıtedır. Dizi eklense hıtler 70k rahat olur ama ben cok fılm cızgısınden cıkmak ıstemedım . Sıte fıyatını aslında uygun tutdum gereklı ındırım yaaprım ama abartmadan. Aklıma gelenler bunlar sorusu olan arkadaslar olursa konu altından her sekılde soraıblırler yardımcı olamaya calısırım.( merakdan pm istedigini dusunduklerıme cvp atmama hakkım oldugunu dusunuyorum )
forum dısı ıletısım: cozumx.tr@gmail.com