Site 1
Site adresi: www.aniyaz.com
Alan adı ve host kayıt: Godaddy
Logo: Özel olarak kendim tarafımdan tasarlanmıştır
Google index: 25.100
Yandex index: 2149
Host: yaklaşık 4 aylık daha var
Yazılım: Mybb dir
Hit: Uzun süredir ilgilenemediğim den düşüktür.
Not: Site bir forum sitesidir. Siteye girdiğinizde zaten içerik bakımından değişik ve özgün eşi benzeri olmayan bir forum olduğunu göreceksiniz. İlgilenildiği zaman çoğu kişin,n ilgisini çekmektedir. Örnek olarak http://www.aniyaz.com/showthread.php?tid=51 yazı tam 5846 defa okunmuştur ve ortalama yazılar bu civarlar dadır. İlgilenildiği taktirde iyi sonuçlar alacağınızdan emin olabilirsiniz
Fiyat: 100tl
Site 2
Satılmıştır.
Site 3
Site adresi: www.filmonerilerim.com
Alan adı: Godaddy
Host: blogger olduğundan sınırsızdır
Logo: Özel olarak kendim tarafımdan tasarlanmıştır
Yazılım: Açık kaynak kodlu bir temayı kendim Türkçeye çevirip üzerinde değişiklikler yaparak bu hale getirdim. Aynı zamanda basit kodlar kllanarak film önerme butonu, izlenen filmlere göre film önerme bölümü oluşturdum.
Hit: Uzun süredir ilgilenemediğim den düşüktür.
Not: Site değişik tarzı olan ve hoş basit görünümlü bir temeya sahip film önerme sitesidir. Blogger temalarından birini alıp en güzel şekilde düzenleyip bu hale getirdim. Büyük umutlarla ve güzel düşüncelerle açılmış bir sitedir. Site kesinlikle göze hoş gelen bir sitedir. Siz ona sarılırsanız oda size sarılacaktır emin olabilirsiniz.
Fiyat: 40tl
NOT: Siteler değişik ve geleceği olan projelerle açılmıştır. Gerçekten siteleri açarken her ayrıntısında tek tek uğraşarak meydana çıkardım. Siteleri satmak için açmadım. Fakat maalesef zamansızlıktan ve ağır bir bölüm okumamdan dolayı sitelere zaman ayıramıyorum. Alacak kişilere şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
İyi forumlar...