Site adresi : Whatsapp üstünden verilecek
Site için istenen fiyat : 2.000TL(KK ile odeme alabilirim)
Sitenin aylık getirisi: Son 1ay 1.000TL
Sitenin açılış tarihi: 4.5-5Aylık
Kategori, sitenin içeriği nedir: SMM Panel
Günlük hit sayısı: https://i.gyazo.com/7af77da375fdcf6f3f1fcf53aba90515.png Son1 Hafta bu şekilde fakat , 3günlük süreçte 25e 100Bonusu ile googleadword vardı , ve geri dönüşleri kötüde olsa instagram reklamı çıkıldı 2kere.
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %10google %10sosyalmedya-forum-%80direkt sabit müşteri)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 250Günlük(Godaddyde) : Pagerank https://gyazo.com/68b7c5edb093283e92c00bd31087b51c
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerikle birlikte
Hosting dahil midir: Dahildir , reseller hostumda. Bazı özellikleri kısıp(hızda kesinlikle yavaşlama olmayacak en fazla %10cpu kullanıyor zaten , %150hakkım var vs)
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahildir ,
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız " SosyalFor" Lisansı var
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
WHATSAPP: https://wa.me/905318138225
KK ile ödeme için not: %4komisyon ile KK ustunden satilabilir
Site 1aylik degil , agustostan beri acik sayilir(musteri sayisi satis vs tabii azdi-yoktu) 2kere script degisti suana kadar , 600-700arasi bir uye sayisini gordu zamaninda. SMS atilarak ve eski musterilere yonelik adimlarla daha guzel hale gelebilir , yenisini kazanmaktan önce
Satışa EK İÇERİKLER
*220Liraya tasarlatılmış ;
Konu Tasarımı
Logo
2x Hareketli Banner
*17TLye tasarlatılmış hareketli avatar.
*Tasarım siparişi verilmiş ,20tlye, İnstagram için story-postluk gönderi.
*11Ay reseller hosting(300tl ye aldım, 100TL gibi düşünüp 11ay kullanabilirsiniz, kendimde kullanmaya devam edeceğim)
*17.5K instagram sayfası ( GT ile 2k gibi organik rakam kasıldı , kalanı bottur)
Detaylı bilgiler:
Siteyi 1ay önce aldım ve script değiştirdim, scripti değiştirmeden 390üye 3900civari sipariş(iptal olanlar vsde içindeydi) ve Bu siparişlerin toplam tutarı ise 3900TL idi. (iptal olanlar hairç 3.000gibi rakam)
Aldıktan sonra sosyalfora taşıdım ve 18günde 580TL Ödeme aldım, 580TL ödeme site üstünden bildirimlerle aldım ve banka hesabıma direkt ödeme yapıp ekleme yaptığım kişilerde oldu. Ciddi alıcıya fotoları atacağım hesaptan. 1aylık süreçte toplam 990TL ödeme aldım.
Sitemde 460üye var, deneme-demo hesaplar hariç 450Net üye var diyebilirsiniz.
İnstagramda reklam çıktım 150-200Lira harcadım toplam , dönüşler zayıftı fakat reklam bazlı 20üye var.
Satış nedenim: Reklamla siteyi dahada yükseltmem için gereken nakite sahip olmamam ve yazık olsunda istemiyorum açıkcası. Reklam verme isteme sebebim ise: Siteye 1veya2gün para yüklenemeyebiliyor fakat 3.gün 100-150TL yükleniyor genelde, bunun olmasındansa her gün 30-50TL gibi rakamların yatmasını ve stabilitesinin olmasını istiyorum ben.
496TL buypayerdan , 310TL shopierden(aslında 370fakat 60tl si burdan bi satışım için ödeme olarak alındı sitem üstünden. yukarda söylediğim rakamlardan hep onları düştüm) 20-30TL arası paparadan , 100-150TL arası gibi bir rakam Garanti bankası ve 30-40tL gibi bir rakamda Ziraat bankasından ödeme alındı.
NOT: Kullanıcı bakiyesi ve apideki bakiyeler arasındaki fiyat farkı(Kar marjı göz önünde bulundurularak) Satış fiyatından düşülecek .
NOT: Scripti değiştirmeden önceki yedeği alan kişiye verilecek, database yedeği ile birlikte