Site adresi: ************** sadece telefon ile görüşülecek 0,531,260 45 45
Site için istenen fiyat: 7,500
Sitenin aylık getirisi: Günlük: 1,500 tl
Sitenin açılış tarihi: 2016
Domainin yaşı: 6
günlük hit ziyaretci:25k ( reklamlarla )
Kategori, sitenin içeriği nedir: Sağlık ürünleri ( +18 enerji içeceği )
Ürünler verilecekmi: 900 adet verilecek
Ürünlerin üretim izni no: TR-34k-018481
Hosting dahil midir: Dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
BENİM İSTEDİGİM ÜCRET DOMAİN, 900 ADET ÜRÜN VE HOSTİNG ÜCRETİ, FİYAT KELEPEPİRDİR.. ÜRÜN SON KULLANMA TARİHİ 01/10/2018 SON AYLARIDIR
ALAN ARKADAŞA KREDİ KARTINA 12 TAKSİT YAPILIR.. TAKSİTLİ FİYAT 8,000TL DİR
ALAN ARKADAŞ KENDİ SİTESİNİ YAPTIRCAK ŞUANKİ AÇIK OLAN SİTE BİLGİ AMACLIDIR. SİTE YAPTIRMAK İSTİYENEDE YARDIMCI OLUNUR 400 TL YE YAPAN VAR SANAL POSLU
Ürünün maliyeti 1 tane maliyet fiyatı 4 tl biz 3 adet ürünü 49,90 kargo dahil sattık..
Şuan elimde 75 koli yani 900 adet vardır, ürünler bittikten sonra devamı yoktur alan arkadaş domainle gine başka ürünler koyup satışına devam ede bilir..
Site eski adıyla hızmet verdiği için kapattık şuanki domainide kendim para ile satın aldım. biz bu ürün bittikten sonra farklı bir ürün için görüşme yaptık ama elimde farklı bir proje için çalışma başlattık o yüzden kompile devir ediyorum
DOMAİNE ALAN ADLARINDA 1800 TL TEKLİF GELDİ VERMEDİK, HOSTİNG VE DOMAİN YÖNCÜ BARINMAKTADIR..
verdimiz reklam lara göre günde 15k , 25k ve 45k arasında ziyaretci geliyordu %5 ila %15 kısmına satış yapıyorduk.
DAHA DETAYLI GİLGİ İÇİN LÜTFEN ARAYIN İŞLERİMİN YOĞUNLUĞUNDAN SÜREKLİ MESAJLARA BAKAMIYORUM
tel:0,531,260 45 45