Site Adresi: howprojects.com
İstenilen Fiyat: 2000 TL (Son Fiyat)
Sitenin Aylık Getirisi: İlgisizlikten düşük
Sitenin Kategorisi: İngilizce APK sitesi
Günlük Tekil Hit Sayısı: 20-25 (İlgilenildiğinde tamamı organik +100 ulaştı)
Satışa Hosting Dahilmi?: Hayır
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Evet
Açıklama:
Büyük ümitlerle başladığım ingilizce APK sitemi vakit bulamadığımdan satmak istiyorum. Siteyi biraz detaylandırayım ciddi alıcılar PM ile dönüş yapabilir.
Site adresi howprojects.com DA:55 PA:40 Semrush DA:39 Site ingilizce apk sitesi TBM oldukça yüksek bir sektör. İlgilenildiğinde ciddi paralar kazandıracak hiç ölmeyecek sektör.
Sitenin google Play linkini girince içeriği otomatik çeken botu var ancak ben içeriklerin özgün olması için çekilen içeriği olduğu gibi yayımlamadım. %100 özgün hale getirerek yayımlamaya çalıştım. Eski içerikleri de zaman buldukça özgün hale getirdim. Eskiden günde 1-2 içerik giriyordum. 2,5 aydır vakit yetersizliğinden içerik giremiyorum. Toplam 137 içerik var. 30 içerik de taslak halinde yayımlanmayı bekliyor. Çoğu 800 kelime üzeri ve özgün. Semrush analizleri yapılmış 150 den fazla konu başlığını da alıcısına vereceğim. İlgilendiğim zamanlarda tamamı organik 100+ hite kadar ulaşmıştı. Şu aralar 20-25 arasında gidip geliyor ancak ilgi ile tekrar yükselişe geçeceğini düşünüyorum.

Sitenin Google news kaydı var. İçerik yayınlanır yayınlanmaz index alıyor. Bing, Yandex kayıtları yapıldı. Adsense, Search Console, Analytics tek maile bağlı. Hesabı olduğu gibi vereceğim. Adsense içerisinde 250 TL bakiye var. Kimlik onayı yapıldı. Pin istendi birkaç haftaya gelir. Geldiğinde alıcısına ileteceğim. Adsense hesabının arama motoru reklamları açık. Pin geldikten sonra sadece Adsense hesabının ederi 2000 tl civarında tutuyor. İçerikleri yazdıracak olsanız hesabını siz yapın. Siteye 350 tl değerinde backlink çalışması yaptırdım. Domaini 165 tl vererek 1 sene uzattım. 2022 aralık ayına kadar ücreti ödendi.

Özel Notlar: Paypal hesabınız varsa ya da temin edebilirseniz backlinks.com da da50 üzeri site için 12 dolara kadar backlink satışı yapabilirsiniz. Yabancı webmaster forumlarında bu değerlerde bir siteden tanıtım yazıları 50 dolardan başlıyor. Admitad'dan PPI (İndirme başı kazanç) yaparak ek gelir elde edilebilir. Asıl amacım buydu zaten 2 ay düzenli günlük özgün içerik girdim tamamen organik 100+ hite ulaştım. Reel işlerimdeki aşırı yoğunluktan ilgilenemez oldum. İngilizce bir site arayanlar için kaçırılmayacak fırsat!