Merhaba, 4 yıldır forumda aktif olarak bulunmaktayım. Eğitim için yurt dışına çıkma ihtimalim var bu yüzden elimdeki siteyi satmak istiyorum. Bir süredir ilgilenemediğim site ile ilgilenenler oldukça iyi rakamlar kazanabilirler.
İçinde tam 77 makale var tamamı özgün ve 300 kelime ile 650 kelime arasında değişiyor. Resimlerin tamamının alt etiketi girildi. Hiç SEO çalışması yaptırılmadı tamamen özgün içerik ile bugünlere geldi.
Site Adresi: PM
İstenilen Fiyat: 400 TL
Sitenin Aylık Getirisi: 8-10 TL (Hiç SEO yaptırılmadı ilgilenilirse çok daha yükselebilir.)
Sitenin Kategorisi: Biyografi
Günlük Tekil Hit Sayısı: 100 - 200
Site Analiz Bilgileri: 77 Özgün Yazı
Kayıtlı Olduğu Domain Firması: İsimtescil.net
Satışa Hosting Dahilmi?: 1-2 hafta idare edilir.
Banlı Olduğu Sponsor: Kesinlikle yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Kesinlikle yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Wp, BK Minima lisanslı tema (Temanın şuan ki satış fiyatı 100 TL)
Özel Notlar: Gogle İndexi 963, Görsel İndexi: 1440, 77 Özgün Yazı ve binlerce resim.
Yazılar özgün olup içerikler görsellerle zenginleştirilmiştir. Tüm resimlerde alt etiketi bulunmaktadır. Site içi SEO'su başta olmak üzere gayet temiz bir şekilde oluşturulmuş ve devam etmiştir.
Hit Durumu: Yani hit 200 ama öncesinde günlük 300'leri geçmişti. Bir süredir ders ve iş yoğunluğumdan dolayı ilgilenemedim.
Geçen aya ait adsense raporu:
SEO Analizi
Şuan barındığı hosting firmasının sunuğu ssl hizmeti bulunmaktadır.