lostyazilim
tr.link

Alışveriş Sitesi Bimez.com Satılıktır. (Bedava sayılır !! )

3 Mesajlar 971 Okunma
lstbozum
tr.link

winamp winamp www.clickbank.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Evzer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad L** V**
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 29 / 30
  • Ticaret 5, (%100)
Site adresi: bimez.com
Alexa Değeri: Global Rank: 985,839 TR RANK: 64,434 http://www.alexa.com/siteinfo/bimez.com
Pagerank Değeri: -
Domain kayıt tarihi : 24/12/2014
Domain kayıt yeri :isimtescil.net
Banlı olduğu sponsor varmı: yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok
Özel notlar : Merhaba arkadaşlar. Hazır Sistem Alışveriş Satış Ortaklığı olan Bimez.com Sitesi Satılıktır.Not: onlinemagaza.com da satış ortaklığı ile birlikte verilecektir.Satış ortaklığına bir senelik 1000 TL orta paket (Standart Paket) bedeli ödenmiştir.Ödenen tarih: 19 ekim 2015 ekim 2016 ya kadar ortaklık süresi devam ediyor sonrasında senelik güncelleme ücreti ödenmesi gerekiyor.

Sonraki yıllar için yıllık 399 TL (Kdv dahil) barındırma ve hizmet bedeli ödeyerek mağaza sahiplerimiz hizmet almaya devam edebilmektedir.
İlgililer alanadlari.com da bimez.com olarak aratıp Teklif Sunabilirler. yada Özel mesaj gönderin Tekliflerinizi değerlendirelim....

Tekliflerinizi en kısa sürede değerlendireceğiz.

Şuan için istenen Fiyat: Teklif UsulüTL Hızlı olan alır...
Site: http://www.bimez.com

Ek Olarak: Konu Teklif Usulü olarak güncellenmiştir. Teklifleriniz değerlendirilecektir... Güncel....

Ek Olarak: Konu Teklif Usulü olarak güncellenmiştir. Teklifleriniz değerlendirilecektir... Güncel....

Jenerik çok Özel .TR Alan Adları EkolDomain.com
wmaraci
reklam

BySaNCeZ BySaNCeZ WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ö.g.g
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 405 / 330
  • Ticaret 9, (%100)
Onlinemagza sistemi satışı yasak diye biliyorum ticket attığımda oyle cvp gelmişti. Konunuzu baltalamak gıbı olmasında ben 1 senede 20 sipariş zor aldım ve kazancım 50 tl idi araştırmadan girmişiniz benim gibi ve hiç bi şekilde para kazanamazsınız nacizane yorumumu yanlış anlamayın ama...

Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..

winamp winamp www.clickbank.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Evzer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad L** V**
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 29 / 30
  • Ticaret 5, (%100)
Profesyonel seo çalışması gerekiyor biraz zaman alabilir.Sitenin alexa değerleri hızla yukseliyor.bu biraz profesyonel birinin seo için el atması gerekebilir.Online Mağaza ile alakalı değil bence... Rekabet oranı yüksek olduğu için bu zor oluyor yukseltmek.

Jenerik çok Özel .TR Alan Adları EkolDomain.com
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al