Site adresi : Ciddi Alıcılar Telefondan Yada Skype'dan Ulaşın
Site için istenen fiyat: 1000 TL - Pazarlık Sünnettir
Sitenin aylık getirisi: Reklam Yerleştirilmedi, Link Satılmadı, Reklam Alınmadı
Sitenin Domain yaşı : 1,5 Yıllık
Kategori, sitenin içeriği nedir: Film Sitesi
Günlük hit sayısı (ortalama): 150-200
Ziyaretçi kaynağı: %90 Google - %10 Sosyal Medya ve Diğerleri
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Herşeyi ile Satılık
Hosting dahil midir: Hayır Siteyi Taşıyana Kadar Süre Tanınır İsterseniz Hostun Ücretini Karşılayarak Devam Edebilirsiniz.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress, Keremiya V5 Lisanslı
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Herhangi bir Problemi Yok
Siteyi Satma Nedenim:
Öğrenci olduğumdan siteyle ilgilenme vaktim olmuyor, siteye bugüne kadar verdiğim fiyatın üzerinde masraf yaptım, özel site için güvenlik çalışması yaptım, seo yönünden bir çok hatalarını eksiksiz hale getirttim ve site için optimize yaptırdım.
Siteye eklenen içerikler günlük bazında index alıyor bu haliyle, domain ismi süper zaten ciddi alıcılar bana ulaştığında siteyi gördüğünde anlayacaktır ben derslere çalışmaktan vakit bulamıyorum ayrıca ihtiyaç yönündende satıyorum gerçekten ciddi alıcılar varsa bu işte tecrübeliler bu halde bir siteyi 1 ayda rahat 20k yapar.
Not: Şuanda maddi yönden sıkıştım asıl satma nedenim bu yüzden eğer ki bu sıkıntımı atlatabilirsem site satılmazsa satıştan vazgeçebilirim, arkadaşlar konuyu baltalamaya çalışmayalım lütfen siteyi almayacak iseniz lekelemeyelim, herkese iyi forumlar.
Bu Bilgilerden Ulaşabilirsiniz
Tel: 0541 812 01 45