Site Adresi : www.avrupahatsatis.com
İstediğim Fiyat : 200 TL
Aylık Kazancı : ürün satışınıza reklamınıza baglı olarak değişir .
Katagori : Ticaret
Gunlük Hit :20-60
https://wmaraci.com/site-analizi/avrupahatsatis.com
Hosting Dahil mi ? : Değil.
Banlı Olduğu Sponsor:Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru:Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Özel Yazılım script . Satışa Dahil
Özel Notlar: Site bakiye sistemli bir arkadaşlık sitesi scriptidir, 2 yıl önce lisanslı aldım 700 TL ye .ancak sitemi kapattım ve simkart satışı sitesi acmaya karar verdiğim için editledim düzenlemeler yaptım,
Özelliklerine gelecek olursak

Bakiye sistemli mobil uyumludur (mobil için adminlte kullandım ve entegre ettim)
Üründen elinizde kactane oldugu ve fiyatını yönetim panelinden belirleyip hem mobilde hem masaüstü sürümde aynı anda gösterebiliyorsunuz.
Alışveriş yapabilmek için üye olmak gerekiyor.
+Paygol online kredi kartı ile ödeme alma sistemi entegreli. direkt olarak bakiye online ödeme yaptırabilirsiniz hiçbir belge v.s gerektirmeyen bir ödeme sistemidir.

Nasıl Satış yapacagım ?
Bazı ülkelerin simkartları ücretsiz bazılarını ise satın alıyoruz (toplu olarak) ücretsiz aldıgım simkartlar 2 hafta içerisinde ücretli aldıklarım 5 günde geliyor. Simkart getirttiğim tüm site adreslerini satın alan kişiye vereceğim sadece.

Satış konusunda ise letgo ve yerel facebook gruplarında paylaşım yapmanız yeterli oluyor,
Masraflarım ne olacak derseniz masrafınız 1 simkartın size gelişi 10liraysa 50 ye veya belirlediğiniz fiyata satıyorsunuz %100den fazla kar elde ediliyor.

Neden satıyorum başka bir projem var onun için bu siteyle ve simkart satışıyla ilgilenmiyorum bu işe girmek isteyenler için herşeyiyle hazır bir websitesi
Alan adı dahil değildir. +25 TL karşılıgı transfer edebiliriz almak istemezseniz uzatıp domain parking sitelerine ilan vereceğim
Elimde olan simkart stoklarınıda ek ücret ile satabilirim