lostyazilim
tr.link

Aylık 500 TL Adsense Gelirli Satılık Finans Sitesi

2 Mesajlar 1.900 Okunma
acebozum
tr.link

KDOGAN KDOGAN Burada 13 Yıl Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)
Site adresi: Telefon numarasını PM isteyiniz. Yalnızca telefon ile görüşülerek site adı verilecektir. Aksi halde site adı verilmeyecektir. Alıcı için rekabet doğurmak istemiyoruz. Sektör alıcıya özel kalsın.
Site için istenen fiyat: 10.000 TL
Sitenin aylık getirisi: 500 TL (günlük ortalama 18.94 TL)
Sitenin açılış tarihi: 22.12.2016 (domain 1 sene daha uzatılmıştır 386 Gün kalan gün)
Kategori, sitenin içeriği nedir: Banka & Kredi
Günlük hit sayısı: 400 - 550 Tekil arası
Ziyaretçi kaynağı: https://i.hizliresim.com/1GWpM1.jpg
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2017 Aralık 22'de 1 yaşına girecek.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriğiyle satılıktır, sınırlama yoktur.
Hosting dahil midir: Blogger alt yapısıdır hostinge gerek yoktur.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Zaman yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok

Merhabalar tarihler 22.12.2016 gösterirken kredi sektörüne farklı bir bakış açısıyla girme kararı aldım,
Benzersiz ve uzun ömürlü arama hacmi olan içerikler ürettim bir kaç banka çalışanı arkadaşımlar ile fikir alışverişinde bulunarak kullanıcıların ne arata bileceklerini baya araştırdım ve ortaya çok güzel bir proje çıktı hemen uygulamaya başladım her içeriğimde kullanıcıya aradığını bulabileceği cevaplar ve javascript uygulamalar sundum.

Başlangıç: Projeme çeşitli ara ara içerikler girerek domain yaşının artmasını bekledim.

Tarih: Ağustos 2017 gelir: 50 TL hiç bir çalışma yapmamıştım, artık projem kendini kanıtlamaya başlamıştı ve sosyal medya desteği vermeye başlayarak benzersiz içerikleri üretmeye devam ettim.

Tarih: Eylül ayı, gelir: 160 TL araştırmalar sonucu oluşturduğum içerikler'den %30'u arama motorlarında ilk sırada yer almaya başladı ayrıca sosyal sinyallerin desteği oturmaya başladı.

Tarih: Ekim ayı, gelir: 280 TL bana göre projem artık rampada ve ekstra seo çalışmalarına başladım ufak dokonuşlar uygulayarak 2. sayfada olan içeriklerimide 1. sayfada taşımam gerekiyordu ekim ayını bu çalışmalarla geçirdim.

TARİH: Kasım ayı, gelir: 565 TL özenle oluşturduğum makale sayısı 107 Adet, projem artık ben daha ilerisini istiyorum diyordu ve deneme amaçlı attığım orta zorlukta içerikler ilk 15 sıradan index alıyordu.

"TEB Bankasına ait CEPTETEB web sitesine 1 adet projemden link istekleri olmuş ve ücreti karşılığında alakalı makalemden nofollow çıkış yapılmıştır." Dikkat çekici olduğunu belirtmiştim :)

AMACIM
Projemle aylık 1.500 TL - 3.000 TL arası gelir sağlamaktı uzun ömürlü ve kalıcı makaleler ile hedefim buydu,
bankacılık sektörünü yakından takip etmem ve bağlantılarım sebebiyle benzersiz içerikler oluşturmam benim için zor olmuyordu.

SATMA SEBEBİM
Çeşitli nakit ihtiyaçlarımdan dolayı projemi üzülerek satma kararı aldım aslında 1 ay daha dayanabilsem satmayacaktım.

ALACAK KİŞİYE FAYDALARI
Projemi satın alacak şanslı kişi çok özel bir banka kategorisinden içerikler üretmeye devam ederek hitleri ve gelirleri artırma olasığı çok yüksek olmakla birlikte geleceği parlaktır yeni eklenen içerikler dediğim gibi ilk 10 veya ilk 15 den index almaktatır...

ADSENSE GÖRÜNTÜLERİ ( kasım ayı )
https://i.hizliresim.com/3pZOYO.jpg
https://i.hizliresim.com/jQOqVG.jpg

METRIKA SAYAÇ GÖRÜNTÜSÜ ( kasım ayı )
https://i.hizliresim.com/1GWpM1.jpg
Drozturk dursunkoca

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
webimgo

esrf4343 esrf4343 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E