Site Adresi : vipbanko.net
Websitesi için istenen en fiyat : teklif
Websitesinin açılış tarihi : 28.02.2016
Kategori, sitenin içeriği nedir : iddaa tahminleri
Günlük tekil hit sayısı : 750+ (2500 ü gördüğü zamanlar oldu)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık : tüm içerikle birlikte satılıdır
Hosting dahil midir : 1 ay idare edilir
Banlı olduğu sponsor var mı : yok
Banlı olduğu arama motoru var mı : yok
Sitede yer alan yazılımın(lar) lisansı satışa dahil mi : mybb kurulu, tema free tema. Kendinize güzel bir tema alabilir yada yaptırtabilirsiniz. Ancak bu da gayet iyi iş görüyor.


Sitenin APK webview uygulaması da var. Play storeden 1 haftada yaklaşık 500 indirme aldı ancak hesapta bir sorun oldu silindi. Yeniden play storeye eklendi. Şuanda uygulamada bildirim yollayarak 250 kişiye anında ulaşabilirsiniz. Bu sayı indirme arttıkça artıyor tabi. Tahminlerinizi paylaşınca bildirim yollayıp anında girmelerini sağlayabilirsiniz.

Aylık Gelir: Arkadaşlar ne yalan söyleyeyim son 30 gün içerisindeki toplam gelirim yaklaşık 600-700 TL civarıdır. Belki daha fazlası. Reklam gelirleri vip üyeliklerden vs. Alan kişiye tüm ince ayrıntılar anlatılacaktır zaten. Yani aylık 1000 TL'ye kadar kazanabilirsiniz.

Gelir Güncellemesi : Birkaç bahis şirketi ile anlaşıldı aylık gelir 2000 TL'ye yakın!

Alan kişiye 5000 arkadaşlı 2000+ takipçili sosyal medya hesabı da hediye edilecektir.

Eğer istenirse sitede günlük tahmin paylaşımları, ilgilenme vs aylık ücretle yapılır.

Aslında siteyi satmak gibi bir niyetim asla yoktu. Çünkü ilerleyen aylarda aylık 1-2 bin tl kadar gelirli bir site haline geleceğinden eminim. Marka olmaya aday bir site hem uygulamasıyla hem sitesiyle. İzlediğim politikadan çok iyi dönüş aldım. 2 ay gibi bir sürede harika bir kazanç elde ettim. Tüm ince noktalar alıcıya aktırılacaktır. Siteyi acil para gerektiğinden dolayı satıyorum 3-4 gün içinde satılmazsa satmayıp ilerletmeye devam edeceğim zaten.

İlgilenen ciddi alıcılar skype : samed6776 yada whatsapp : 0537 423 7647 üzerinden ön görüşme yapabilir. (ön görüşmeler sadece whatsapp)