Site adresi https://bankasikredisi.com
Site için istenen fiyat : 1000 TL Pazarlıksız Fiyattır. Teklif Etmez İseniz Sevinirim
Sitenin aylık getirisi: ÖLçülmedi
Sitenin açılış tarihi: 2019 Nisan
Kategori, sitenin içeriği nedir: Banka Kredi Finans Sitesi
Günlük hit sayısı: 50-100
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 Aylık
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Adsense Hariç Tüm İçerik
Hosting dahil midir: Dahil Değil 1 Hafta İdare edilir
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet 200 TL değerinde coin tema
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sonsuz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Google Index: 247
Google Görsel Index: 691
Yandex Index: 198
Bing Index: 154
Yahoo Index: 319
Alexa Dünya Sırası: 1.241.118
Alexa Ülke Sırası: 18.337
İç Link Sayısı: 87
Site Kendi Adsense Hesabımdan bir kaç günde onay almıştır. Sitenin kendisine adsense başvurusu yapılmadı. Kolaylıkla Alacağını tahmin etmekteyim. Adsense verilmeyecektir.
Sitede Toplam :129 Yazı Bulunmaktadır
Makalelerde ve url lerde yıl 1-2 tane kullanılmıştır.
Makaleler en aşağı 500 kelime olmak 1000 kelime üzeri olanlarda vardır.(3-5 tane 350-400 çıkabilir)
Hosting ve Domain Güzel Net Sunucularında barınmaktadır. Özel ip ve ssl ile birlikte 29 TL aylık ödemekteyim.
Sitenin Teması 200 TL ye alınmış ve domain lisanslıdır fiyata dahildir.
Sitenin amp sürümü Örnek Sayfa: https://bankasikredisi.com/sms-ile-10-dakikada-kredi-basvurusu/amp/
Site Oturması için adsense ile pek ilgilenmiyordum. Öylesine ekledim masaüstü sürüme.
Link çıkışı veya tanıtım alınmadı hiç.
Site Devir İşlemleri: Önce Ödeme Alırım Sonra Güzel Host Şifresini veririm. Alacak Olan Arkadaş Kendisi Devir işlemlerini yapar. Her şeyi yazarak site adresini verdim. Şarkı Sözü Sitesi ile girdiğim ve dizi sektörü ile devam ettiğim sektöre banka finans sitesi ile veda ediyorum . Site getirisi yok 1000 TL çok diyenler yazmasın lütfen. Makaleler zaten o fiyat eder . İyi Geceler Alana şimdiden hayırlı olsun.