Çok fazla zaman ve emek ayırdığım, gözde teknoloji haber sitemi satıyorum. 450+ bulunan sitem 2 hafta öncesine kadar günceldir. 2 haftadır haber giremiyorum fazla yoğunum. Programımdan dolayı ilgilenemiyorum. Hatrı sayılır bir organik hiti mevcut 50-100 arası değişiyor. Herhangi bir reklam, haber girişi olmadan. Emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum. Her bir haber özgünlükle özenerek yazıldı. Adsense uyumlu ve ilk Adsense onayımı, pinimi aldığım sitemdir. Adsense satılık değildir. Ama site üzerinden başvurursanız alacağınızdan eminim. Site ismi http://aslantek.com dur. Google aramalarında fazlasıyla üst sırada yer alıyoruz. Teknobit temasının lisansı satın alınmış olup ömür boyu rahatlıkla kullanıp güncel ve hızlı bir temaya sahip olabilirsiniz. Hostu kendi hostunuzu alana kadar bir süre idare ederim. Google aramalarına teknoloji sitesi yazarsanız ilk sırada çıkacağını görebilirsiniz. Daha bir çok aramada üstlerde çıkıyoruz. iphone 8 resimleri, samsung galaxy s8 resimleri, bmw m4 cs resimleri, akıllı gardrop vs. Gibi aramalarda ilk sayfa da çıkıyor. Haber girilmediği için alexa sıralaması şuan gözükmez veya düşmüştür. Düzenli 1 2 hafta girerseniz hızla yükselecektir. Detaylı bilgiyi 05512457626 adlı telefona whatsapp üzerinden mesaj atarak ulaşabilirsiniz. Fiyat belirtmiyorum, teklif yapabilirsiniz. Düşünüyorsanız bir şekilde anlaşmaya çalışırız. Facebook, twitter ve instagram sayfasını yanında verebilirim sitenin. Site optimizasyonları tamamen yapılmış seo ayarları tam takır hazırdır. Tek yapmanız gereken siteyi alıp haber girmek hazır bir siteyi aldığınızdan şüpeniz olmasın. Bu kadar emek verdiğim sitemi satmamın tek amacı ilgilenememden dolayı, vakit ayıramıyorum. Yoksa sitemden fazlasıyla memnunum emeklerimin yok olmasındansa satmak istiyorum. İyi günler dilerim