Site adresi: www.deletech.net
Site için istenen fiyat : 5000 TL ( Pazarlık yok, tok satıcıyım. )
Sitenin aylık getirisi: 50 TL (Henüz 1 aylık olmasına rağmen, uğraşılır veya sponsor bulunursa uzun vadede çok iyi paralar getirir eminim.)
Sitenin açılış tarihi: 7 Haziran 2019
Kategori, sitenin içeriği nedir: Teknoloji, oyun, dizi, film...Günlük hit sayısı: Ortalama yaklaşık 200
Ziyaretçi kaynağı: %10 Google / %90 Sosyal Medya
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet, 100'den fazla haber ve makale mevcut. Herhangi bir sınırlama yok.
Hosting dahil midir: Dahil değil ama 1 hafta gibi bir süre idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet (Tema lisans domain kayıtlı ve sınırsız, ayrıca tema sahibinin iletişimini de vericem, çok ilgili bir arkadaş)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
Site Hakkında Genel Detaylar;
Arkadaşlar öncelikle tok satıcıyım, mesleğim Matematik Öğretmenliği bu yazı boş geçirmemek adına böyle bir proje düşündüm ki daha önce de buna benzer projeler yapıp satmıştım. Fiyatta pazarlık düşünmüyorum. Alan ismi zaten tek başına para eder.
Gelelim teknik detaylara;
Sosyal Medya Hesapları
İnstagram : TIKLA (Hikaye yukarı kaydırma özelliği ile takipçiler direk siteye giriş yapabiliyor, hit için inanılmaz iyi bir özellik.)
Twitter: TIKLA (Tamamen organik ve yavaşta olsa artışta, eğer üstüne düşülürse iyi bir potansiyeli var.)
Facebook: TIKLA (İlk kurduğum zaman ücretli reklam almıştım bir kaç kez, pek üstüne düşmedim, zaten Facebook kullanmayan biriyim.)
Linkedn: TIKLA
Play Store Uygulaması
Uygulamayı abim ile kendimiz yaptık, gerekirse güncelleme de atabilirim. En güzel tarafı tüm telefonlara OneSignal ile Anlık Bildirim yollayabilirsiniz.
Buyrun link : TIKLA
Ekstra olarak Kartvizit ve Broşür tasarımlarını da vericem, isminize özel bir şekilde. Örnek Kartvizit;
Analytics;
Adsense;
İnstagram “Keşif” Sekmesi İstatistikleri