Site Adresi: DogalYemekler.com
İstenilen Fiyat:PM isteyiniz.
Sitenin Kategorisi:Yiyecek ve İçecek
Satışa Hosting Dahilmi?:Hayır
Banlı Olduğu Sponsor:Yok
B]Banlı Olduğu Arama Motoru:Yok[/B]
Özel Notlar: Domain 2016 tarihinde kayıt edilmiştir ve site olarak faaliyete 6 ay kadar önce başlanılmıştır. Gerekli olan seo yatırımı ile siteyi istediğiniz seviyeye getirebilirsiniz. Çok açık konuşmak gerekirse site üzerine yapabilidiğim bu kadar. daha fazla uğraşamayacağımdan dolayı sitemi satmak istiyorum. Adsense onaylıdır. Yemek tarifleri tamamen özgündür. Her yerde bulunan tarifleri burada paylaşmıyorum. İstenildiği taktirde elimde ki kitapları kargo ile gönderirim. Kullanımı basit aynı zamanda üyelikli bir sistem kurduk. tarif eklendiğinde küçün bir ayarlama ile eposta yoluyla eklenen yemekleri sisteme kayıt olan kullanıcılara gönderebilirsiniz. Adsense veya diğer reklam kaynaklarından pek anlamıyorum arkadaşlar. İşlerim yarım kaldığından dolayı satışa çıkardım. İlgilenen arakadaşlara duyurulur.
Site Adresi:OyunHaberim.com
İstenilen Fiyat:350 TL (pazarlıksız)
Sitenin Kategorisi:Oyun Haberleri
Site Analiz Bilgileri: https://wmaraci.com/site-analizi/oyunhaberim.com
Satışa Hosting Dahilmi?:Blogger
Banlı Olduğu Sponsor:Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru:Yok
Özel Notlar: Oyun haberlerinin ülkemizde çok yaygın olarak kullanılmaması sitenin çabuk yükselmesi için avantaj olacaktır. Doğru kullanım ve yapılacak ufak tefek uğraşlar halinde özgün haberlerinin ile üst sıralar da olup gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Biz bura da sadece temayı kurduk ve ilgilenecek vaktimiz olmadığından satış olarak değerlendirmek istiyorum.