NOT: Sitenin 6 Aylık Geliri Bulunmadığı İçin Fiyatı Uygun Yazdım, Yoksa fiyat 10k altında olmazdı.
NOT: Sitenin İçerisinde Download Reklam Vardır, Download Reklam Dolar Üzerinden Gelir Sağlıyor, Ödeme Talep Edildikten 48 Saat Sonra Ödeme Yapılıyor Ödeme Alt Limiti İse 1 Dolardır (Ödeme Alındı Sorunsuz Bir Firma)
NOT: SİTENİN ALMANYA ADSENSE ONAYI VARDIR ANCAK, Fazla Reklam Yerleşimi Nedeniyle Reklam Sunumu Geçici Olarak Kısıtlanmıştır, ve İçerisinde 28 Euro Bakiye Vardır Pin Zarfı Yola Çıkmıştır, İsteğe Göre Adsense Hesabı da Verilir.
NOT: Şu Forumda En Nefret Ettiğim Kişi Profili, Aa bu Sektör İş Yapıyor Ben de Gireyim de Sektörü Batırayım Diyen Ama Bunu İnkar Eden Kişi Profilidir, Lütfen Böyle Bir Niyetiniz Varsa Boşuna Rahatsız Etmeyin Milletin Emek Verdiği İşleri Kopyalayıp Sektörlere Zarar Vermeyin Hangi Sektörde İyiyseniz, Zevk Alıyorsanız O Sektöre Yönelin Milletin Emeğini Çalmaktan Vazgeçin. Siteyi Gerçekten Almak İsteyen Ve Bunu Kanıtlayabilen Kişiler Bana Whatsapp Üzerinden Veya Forumumuzun Özel Mesaj Kısmından Ulaşabilir.
NOT: Siteye Seo Uygulanmış Olup ve Sitede Bulunan Bir Konunun da Tutması Sonucu Etkilerini Dün Göstermeye Başlamıştır, Bu yüzden Daha önceki Veriler 2000 Tekil Hit Civarıdır.

Whatsapp Numaram: 05416859884
Site adresi: Alabileceğini Kanıtlayan Kişilere.
Site için istenen fiyat: 7000 TL
Sitenin aylık getirisi: Dünkü Kazancı 21.2 Dolardır
Sitenin açılış tarihi: 21.12.2019
Kategori, sitenin içeriği nedir: APK indirme sitesi.
Günlük hit sayısı: Dünkü Hit Sayısı 11.000 Tekil Kişi (Google Analytics Verileri)
Ziyaretçi kaynağı: ( %90 google - %10 yandex )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 Yıl
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: Hayır 1 Ay İdare Edilir
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı: Yok
Whatsapp Numaram: 05416859884

HİT VE KAZANÇ VERİLERİ: (SİTE DAHA ÖNCE REKLAMSIZDI DAHA DÜN DOWNLOAD REKLAMI EKLENMİŞTİR.)