Merhaba Arkadaşlar,
2007 yılından beri Organizasyon alanında ve ekipman kiralama alanında faaliyet göstermekteyim. 27.02.2015 yılında Sarmaşık Ajans'ı kurdum ve Sarmaşık Organizasyon, Sarmaşık Ekipman, Sarmaşık Sahne olarak hizmet sağlıyordum. Şimdi ise Sarmaşık Ekipman bölümünü kapatmayı ve Balon Üretimi üzerine yoğunlaşmayı hedefliyorum.
Balon üretiminde;Balon Üretimi,Baskılı Balon,Şişme Oyun Parkı yapmayı planlıyorum. Bunun yanı sıra Sarmaşık Ekipman 'da yaz geldiği için düğün nişan kına sünnet fuar vb alanlarda faliyet gösterdiği için yoğunluk oluyor ve haliyle yetişemiyoruz.
Sarmaşık Ekipman bölümünü devir ederken ana isimli domaini devretmeyeceğim sadece alt siteleri devredeceğim. Sarmaşık Ajans, Organizasyon, Sahne, Ekipman panent aldığım için patent gibi işlemler ile uğraşmak istemiyorum.
Sarmaşık Ekipman veya Ekipman Kiralama bölümüne talip olacak kişilerin öncelikle şunu bilmesi gerekiyor;
Organizasyon işi gerçekten yorucudur, elinde ekipman yoksa bunu tedarik etmek için bir müşterinin talebi için belki 2 saat uğraşırsın ama sonucunda çok iyi paralar kazanırsın. Benim hiç bir ekipmanım yok elimde sadece web sitelerim var geri kalan her şeyi dışarıdan temin ediyorum ve firmaya talip olan kişiye bu yerleri göstereceğim, tanıştıracağım vs.
Aşağıda olan siteler ekipman bölümüne ait sitelerdir. İstediğim belirli bir ücret yok tekliflere açığım siteleri analiz edin, neymiş değilmiş bakın.
Sitelerde şöyle bir problemler var; ben sunucu değişikliği yaptım ve o ara ürünlerin görsellerinin bazıları gitti kırık bağlantı olarak geçiyor şuan bu forumda da wordpress bilmeyen yoktur tabi :)
sarmasikekipman.com
eglencedukkanii.net
kiralikekipman.net
kiralik-malzeme.com
eglencedukkanii.net i aramıştım ben diyen çok oluyor, kiralikekipman.net te aynı şekilde kiralik-malzeme.com çok iyi değil sıralamalarda felan ama yine idare eder yani...
Mantıklı teklif gelirse hemen bugün hepsini vereceğim, gözüm öyle aham şaham bir parada felan değil. sadece belirli emek harcadım diye kendimi avutmak istiyorum...
Saygılarımla.