wmaraci reklam

E-ticaret dropshipping markamı satıyorum!

2 Mesajlar 406 Okunma
pst.net
wmaraci reklam

arifly arifly WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2021
  • Yaş/Cinsiyet 19 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar, 6 aylık bir e ticaret markası Koreli bir ekiple kurdum ve 5 aydan beridir yönetiyoruz. Tüm alt yapı kurulu ek olarak çok büyük bir harcama yaptık içine. Wordpress Woocommerce sistemi ile çalışıyor. Sosyal medya hesaplarım, e posta hesaplarım, 1 yıllık Yurtiçi/yurtdışı ödeme sistemi, ücretli Dropshipping eklentisi, döviz sistemi, Hosting, domain, ücretsiz Stripe ve Transferwise hesap kurulumu, Google Adsense ve Google ve Yandex SEO, Google ve Apple Payments, Google Shopping Entegrasyonu, Türkçe/İngilizce site kanalları, ücretli e-posta, Fropshipping, döviz eklentisi ve markam adına her şey da bunların içindedir. Hepsi için çok yüksek mevlalar yatırdım. Çok büyük bir emek harcandı. Markamı yurtiçi/yurtdışı kadın aksesuarları ve daha birçok şey satmak için kurdum ve güzel bir reklam bütçesi ile güzel mevlalar kazandır. Sosyal medyada da aktifiz ayrıca. Yuriçi ve yurdışına dropshipping yaparak güzel mevlalar kazanabilirsiniz. Ve ek olarak 1 aylık danışmanlık yapacağım. Ve ayrıca sitemin Türkiye rankı; 19,287. Son üç ay instagram erişimi ise; 118.447 kişi. Satın aldığımız Dropshipping eklentisi ile Aliexpresste ki ürünleri tek tıklamayla sitenize aktarabilirsiniz. Satın aldığımız mail eklentisi ile müşterilerinize otomatik sipariş bildirimleri gider. Satın aldığımız kargo takip eklentisi ile yurtdışındaki ya da yurtiçindeki müşteriniz kolayca kargoyu takip edebilir. Satın aldığımız döviz eklentisi ile müşteriler siteye girdiklerinde ürünlerin fiyatını kendi para birimleri olarak görür.


Markamın adı: GRICOLLECT Türkiye web sitesi: https://gricollect.com yurtdışı site adresi: https://gricollect.com/en bu kanallar ile Dolar veya Euro kazanabilirsiniz sosyal medya hesapları için instagram veya Pintereste Gricollect yazarak ulaşabilirsiniz. Site kurulurken iyi tasarımcılar ile çalışıldı. En iyi SEO ayarlamaları yapıldı Google da 1. sıradayız. Yurtdışı kanalları için Google ve Apple Payments entegresi yapıldı. Her sistemi kurduk ve aktif satış yapıyoruz. Ek olarak sizin adınıza özel Avrupa banka hesapları açılacaktır. Stripe ile yurtdışındaki her karttan ödeme alabileceksiniz. Aktarabileceklerim bu kadar sorunuz var ise alabiliriz.


Ayrıca satın aldığınızda size nasıl Dropshipping yapıldığını, nasıl ürün yüklendiğini, eklentilerin nasıl kullanıldığını, Wordpress çalışma mantığını, ödeme sistemlerini, paranızı nasıl çekebileceğinizi, üretici ile nasıl anlaştığınızı, nasıl fiyatlandırma yapıldığı hakkında birçok bilgi vereceğim. Size her konuda yardımcı olacağım. Eğer yatırım yapmak istiyorsanız en iyi yatırım diyebilirim.
Elimdeki ürünleri, paketleri vs. de 600 TL lik bir farkla göndereceğim ve size en uygun nerede satın alabileceğinizi anlatacağım. İçiniz her konuda rahat olsun. Sormak istediğiniz her soruyu sorabilirsiniz. Dijital pazarlama, e-ticaret ve reklamcılık konularında çok fazla bilgiye ve sertifikaya sahibim.


(Takı satıyorum diye sürekli takı satacağınızı düşünmeyin markam adına kadın kıyafetleri, farklı türde kadın aksesuarları vb. şeyler de satabilirsiniz.)


Fiyat almak için bana PM gönderebilirsiniz. Teşekkürler. Bu arada tamamen zararına satacağım çünkü çok çok acil paraya ihtiyacım var.


Sitenin aylık getirisi: Tamamen reklam harcamalarına ve nasıl yönettiğinize göre değişir. 100-5000 arası diyebiliriz. Tabi bunu 50 bin-100 bine de çıkartabilirsiniz. Her şey sizin emeğiniz ve çalışmanıza bağlı.
Sitenin açılış tarihi: 18 Şubat
Kategori, sitenin içeriği nedir: e-ticaret/dropsipping
Günlük hit sayısı: 20-300 (sosyal medyada aktifliğe ve reklam harcamasına göre değişir.)
Ziyaretçi kaynağı: %90 sosyal medya - %10 google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Marka, marka adı, sosyal medya hesapları (1K instagram hesabı), e-ticaret sitesi, yurtiçi sitesi, yurtdışı sitesi, ücretli tüm eklentiler, hosting, domain, temalar, ürünler (isteğe göre), ödeme hesapları (yurtiçi-yurtdışı), yurtdışı banka hesabı oluşturma da yardımcı olma, Google hesaplarınız site-marka ile entegre vs. Bir yıllık Canva Pro hesabı (500 TL lik farkla) "Canva hesabı ile tasarım yapmakta işiniz aşırı kolaylaşır tek tıkla tüm telefon veya pc lerinizden zaman kaybettirmeden ve güçlü bir donanım kaybettirmeden hızlıca muhteşem tasarımlar oluşturabilirsiniz. Bu arada Bir yıllık Canva Pro hesabı yıllık hesabı kendi sitesinde 1000 TL dir.
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
 

 

wmaraci
reklam

darknov4 darknov4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad V** S**
  • Mesajlar 3084
  • Beğeniler 1387 / 910
  • Ticaret 29, (%100)
fiyat pm
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al