Site Adresi: tatlihediye(.)com
İstenilen Fiyat: 7K (Acil ihtiyaçtan bu fiyata satılık alan adı)
Sitenin Aylık Getirisi: Satışa açılmadı.
Sitenin Kategorisi: Hediye gönderme sitesi
Satışa Hosting Dahilmi?: Değil
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Merhaba,

E-ticaret, b2b, satış vs. şeklinde bu sektördeki ciddi satış hacmi oranını görerek ciddi bir rakam ile alan adını satın aldık.

Öncelikle devretmek istemedik fakat işimizin yoğunluğunun ciddi oranda artması ve zaman sorunu sebebiyle bu tarafla uzun zamandır ilgilenemedik, bundan dolayı satılmasının en doğru karar olduğunu gördük.

Konsept olarak Eşe, Sevgiliye , Arkadaşa , Doğum günü, Anneler günü, Yılbaşı ,Özel günler hediye konseptleri oluşturup satışını gerçekleştirerek Jenerik Marka ismi ile bir marka oluşturup yatırım alabilirsiniz ya da tatmin edici paralar kazanabilirsiniz.

Veya kendinize has ürünlerin satışını da burada yapabilirsiniz. Örneğin hediye meyve ,çikolata ,çiçek konseptleri içinde birebir uygun.

----------

İnternetten online satış yaparken öncelikle alan adınızın bilindik akılda kalıcı olması markalaşmaya değer bir isim olması önemlidir. Bu isim keyword isim olup Google aramalarında olsun, akılda kalıcılığıyla olsun sürekli ziyaret edilecek bir sitedir. Muadil ciceksepeti gibi site örneklerini baz alırsak aradaki isim jenerikliğini farkedeceksiniz.

Yanı sıra satışa başlarken aşağıdaki ürünler hediye edilecektir;

* 3.000TL ye yaptırdığımız 35x25x16 boyutlarında marka logolu 250 adet kraft kutusu,

* 4.000 TL değerinde 80 adet bardak,sürahi, 100 adet mumluk, 30 kitap, 30 rebul 100ml kolonyağı çeşidi, 30 özel baskılı defter