Site adresi : pm ile talep ediniz
Site için istenen fiyat : 5.000 TL ve üzeri teklifler değerlendirilmektedir, son teklif 15 haziran 23:59
Sitenin aylık getirisi : 200 TL + ( bir kaç yıldır 0 çalışma, 0 reklam)
Sitenin açılış tarihi :5 yıl +
Kategorisi : video eğitim
Günlük - Aylık Hit : 350 + , %26 tekrar eden kullanıcı
Ziyaretçi kaynağı : google, direkt
Domainin yaşı : 5 yıl +
Pagerank değeri: 2 idi, şuan baktığımda 1 gözüküyor, detaylı incelemedim
Hosting dahil midir : hayır, alan kişiye transfer edilecektir
Banlı olduğu sponsor : hayır
Banlı olduğu arama motoru :hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışta devredilecek mi : evet, özel yazılım, mobil ödeme sistemine kadar mevcut
Yazılım lisans sonlanma zamanı :sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok
Arkadaşlar platformumuz ücretsiz - ücretli online video eğitim platformları arasında başı çekenlerden bir tanesidir. Arama motoru sonuçları oldukça iyidir. Explainer videosu, oturmuş bir kullanıcı tabanı vardır. Profesyonel SEO içerikleri oluşturulmuştur, 500 üzerinde ücretli, ücretsiz video eğitim, 100 e yakın mevcut eğitmen vardır. Sıfır çalışma, sıfır reklam ile uzun süredir getiri sağlamaktadır (alıcıya belgeler ile sunulabilir). Tamamiyle profesyonelce hazırlanmış, kolay kolay satışta bulamayacağınız türden bir sitedir, gelişmeye açıktır, kendini veren kişiye ekmek kapısı olacaktır.
Tek bir projeye odaklanma arzumuz sebebiyle, tüm projelerimizi elden çıkarıyoruz. En kıymet verdiklerimizden bir tanesi bu olsa da artık uğurlamak zorundayız.
Alacak kişiye sistemi ve tecrübelerimi, istanbul mecidiyeköydeki ofisimde canlı olarak aktarabilirim.
Herşeyi özetlemek zor, ciddi alıcılar telefon numaralarını pm ile göndersin, detaylı görüşelim.
Sadece scripti satın almak isteyenler olursa, yine teklifler değerlendirilecektir.