24.05.2024 Satış devam etmektedir.
Site adresi : https://liteoyun.com/
WhatsApp: https://wa.me/905411829895
Sitenin aylık getirisi: İlgilenildiğinde 30-40K Gelir edilebilir. ( Sadece 1 haftalık ilgi ile 3-4 binTL net satış sağlandı)
Sitenin açılış tarihi: 2023
Kategori / sitenin içeriği: Dijital Ürün / Oyun Satış - Opencart Journal altyapılı ( Ucuz oyun satış sitesi ) İlgisi çok yüksek.
Günlük hit sayısı: 10-100
İstenilen fiyat: 6500TL (zararına satış)
Domainin yaşı: 1.5+
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Yok
Hosting dahil mi?: Birkaç gün idare edilir
Banlı olduğu sponsor var mı?: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Yok
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:

---

Site Dijital ürün ve Oyun satış üzerine kurulu Opencart - Journal temasıdır. Herşeyi ayarlıdır, Ucuz oyun satış kategorisi altında faaliyet göstermekte dijital ürün ve oyun satmak ve satmayı isteyen ilgili kişiler iletişime geçebilir.
Web site içeriği admin panelden, tüm renkler, site ayarları ve herşey kodsuz bir şekilde düzenlenebilir. Bu tema özel olarak düzenlenmiştir.
Google'de ilk sıralarda yer almaktadır genelde aramalarda. Backlinkler için iyi bir para harcadık hala ilgilenmediğim ve güncel olmadığı halde siparişler gelmektedir. Devir işleminden sonra tasarımları güncelleyip ilgi verirseniz aylık sağlam gelir elde edebilirsiniz.

Yanında verilicekler;
1500+ Oyun hesabı. Yani bir oyun sipariş geldi örn: The last of us, bu listeden aratıp müşteriye teslim et. Sipariş ücreti, %100 net kazanç. Belirli popüler oyunlar özellikle hepsi mevcut. Zaten oyun konusunda yıllardır hizmet vermekteyim acemi olan olursa bir süre yardımcı olurum.
Tüm sektörün tedarikçileri. 
21K Takipçili İnstagram sayfası.
Görseller.
Google ads ve instagram reklam anahtar kelimeleri (Semrush ile analiz edilmiş) Satış strateji ve taktikleri
Ucuza ve satmamın sebebi işlerimden dolayı vakit ayıramamam. Farklı işlerle ilgilendiğim için şu anda boşta bırakmak zorunda kaldım. Nasibini alacak kişiye bol kazançlar diliyorum şimdiden İnşallah.
Aylardır kurulu site. 2 ay civarı önce 600TL bir reklam ile net 3-4bin TL'lik satış sağladık.
Bu alan adının Marka tanınırlığı vardır. Yani marka adı altında "oyuncu pazaryeri" sitelerinde +10 bin satış yapmış mağazaya aitdir. Detay için WP den yazabilirsiniz.