Site adresi: PM
İstenen Fiyat: 3.750 TL
Sitenin aylık getirisi: Açıklamalarda belirttim.
Sitenin açılış tarihi: 2017/Eylül
Kategori, sitenin içeriği nedir: SGK alanında niche bir konu
Günlük hit sayısı: Analytics kullanmıyorum, sitedeki istatistik eklentisine göre son 3 ay ortalama günlünk 450-500 arası
Ziyaretçi kaynağı: - Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: - 4 Yıl
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok (kontrol edin)
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok (kontrol edin)
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Site Genel Notlar:

→ Sitede toplam 140 adet yazı bulunmaktadır.
→ Yazıların tamamı tarafımca yazılmıştır.
→ Son içerik 2020 kasımda girildi, SON 2 YIL içinde girilen içerik sayısı 8 adet.
→ Domain ve hosting güzelnet firmasında yer alıyor.
→ Domain bitiş süresi 2021/9.ay
→ Hosting olarak resellerde barınıyor, 3er aylık ödemeler yapıyorum. Direkt devredebilirim güzelnet hesabınıza. Yedek vs. uğraşmadan devam edebilirsiniz yayına.
→ Sitede 455 adet soru tarzında yorum, 63 adet bekleyen yorum mevcut. Ek olarak soru cevap eklentisinde 70 civarı cevaplanmış soru-yorum mevcut.
→ Sitede şuan free wp tema kullanıyorum. Ek olarak lisanslı juzk finans teması da mevcut. O da satış rakamına dahildir.
→ Siteye 2 yıl ya da daha önce ufak bir seo paketi almıştım(hani o işe yaramayanlardan) fakat yarardan çok zararı bile olmuştur tahminimce. Onun haricinde site için herhangi bir yerden link ya da tanıtım yazısı almamakla birlikte sitede herhangi bir tanıtım yazısı ya da link satışı da yapmadım.

Site Gelir Notları:

→ Sitenin gelir kaynağı adsense reklamlarıdır.
→ Gelir şekli adwords reklamları üzerindendir.
→ Yaklaşık 3 yıldır adwords reklam çıkarak(Kupon vs kullanmadan) gelir elde etmekteyim.
→ Adwords konusunda uzman olmamakla birlikte adwords tık başı maliyet 0,01 TL(1 kuruş) seviyesindedir.
→ Pinli, 2016 tarihli, bu zamana dek 10 bin tl civarı ödeme almış tr adsense hesabı da satışa dahildir.
→ Gelir bilgilerine dair ekran görüntüleri aşağıda yer almaktadır;

[SIZE=3]ÖNEMLİ NOT:[/SIZE] Belki sadece siteyi ya da adsense hesabını satarım düşüncesiyle; siteyi başka adsense hesabına eklemek üzere reklamları 1 hafta önce kaldırdım.

Ciddi Alıcılar wp üzerinden ulaşabilir; 0534/4.0.2*OTUZ*72