📢 Google, Teknoloji ve Yazılım Forumu + Blog Sitesi + Android Uygulama ⭐ Adsense Onaylı - Açık Arttırmada
Site adresi (pm ile verilecektir.)
Site için istenen fiyat: 1500₺
Açık Arttırma Bitiş: son teklif + 48 saat
Sitenin aylık getirisi: Not 1'de açıklandı
Sitenin açılış tarihi: 2018 (2 yıllık site)
Kategori, sitenin içeriği nedir: Google hakında her şey, Yazılım, Teknoloji vb.
Günlük hit sayısı: Not 2'de açıklandı
Ziyaretçi kaynağı: full organik
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Domain 2 yaşında
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: Hayır (belli bir süre idare edilebilir)
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Xenforo
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Not 3'te açıklandı
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır
Not: Ben siteyi uzun bir süredir *** forumundan çok iyi birisinden satın aldım. İlk başlarda heyecanla uğraştım fakat o sıralar sınavlarım vardı ve android alanına kayma yaptığımdan dolayı pek ilgilenemedim. Siteyi bu *** forumundan bir moderator açmış ve SEO dahil olmak üzere birçok çalışmalar yapılmış. SEO çalışmaları ile birlikte makale girişleri sağlanmış. İçinde ekli olan birçok konuda üst sıralara çıkabilmektedir. Eklenilen yazılar çabuk index alıyor.
Görüntüde olduğu gibi DA değeri 7 ve PA değeri 18'dir.
Domain 2. yılını doldurdu.
Domain çok özel bir domaindir. Sadece domaini satılarak bile para kazanılabilir.
Domainin bitiş tarih: 10 Eylül 2021 (Natro)
Not 1: Google Adsense onaylıdır. İlgilenemediğimden dolayı fazla hit almıyor bu yüzden gelir yok gibi.
Not 2: Satın aldığımdan beri ilgilenemedim bu nedenle hit sayısı düşük
Not 3: Ben daha önce Xenforo sistem kullanmadım ve kullanmasını bilmiyorum. Satın aldığım kişi temanın lisanslı olduğunu belirtti ve key'in kayıtlı olduğu mail adresini kaybettiğini söyledi. Eğer sıkıntı çıkarsa yardımcı olacaktır.
Guzelnetten "PREMIUM - C" hosting paketini kullanmaktayım. Satın alan kişiyi bir süre idare edebilirim. Her türlü transferi sorunsuz bir şekilde sağlıyorlar.
Not 4: Kendim oluşturduğum blog siteside yanında. (Envatodan orjinal tema alınmıştır ve ilk 1 ay boyunca her türlü envato elements ihtiyacı karşılanır.)
Not 5: Google Play Store'de yayımlanmış uygulaması mevcuttur. ( Uygulama için özel kullanıcı paneli verilecektir. İsteyen kendi üzerine de alabilir)