ACILIYETTEN 1750 TL OLMUŞTUR.
Site adresi: Pm Veya 0553 289 81 64 Herkese Pm Atmayabilirim.
Site için istenen fiyat : 2250 TL
Sitenin aylık getirisi: 1xbet reklamları + link satışı 500-800 TL Arası. ( Artabilir, düşebilir çalışmanıza bağlı. ) ( 1xbet reklamları kaldırıldı tekrardan anlaşma yaparsanız aylık kazancınz ortalama 400-550 TL arası olacaktır ) ( Tanıtım satışı yapmak isterseniz gelir 2 katına çıkar, ben hiç tanıtım satmadım çok teklif geldi fakat satmadım. )
Sitenin açılış tarihi: 1.5 Senelik.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Yabancı Film İzleme Sitesi.
Günlük hit sayısı: Ortalama 3k Ve 5k arası
Ziyaretçi kaynağı: % 85 Google % 5 Sosyal medya % 10 Yandex
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1.5 yaşında DA : 12 PA : 26
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm herşeyi ile birlikte satılıktır.
Hosting dahil midir: Ücreti ile devam ettirilebilir. Veya ücreti karşılığında 1 yıllık hosting karşılanabilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet ücretli lisanslı tema.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Sitenin alexa değeri çok iyidir ve hızla düşmektedir. Şuan ortalama 400k civarıdır, TR ise 6-7k arasında gidip gelmektedir.
Arkadaşlar, lafı çok fazla uzatmayı düşünmüyorum önemli gördüğüm noktaları sizler ile paylaşacağım.
Herkesin zamanı değerli meraktan pm istemeyin lütfen.
Başlıkta'da belirttiğim üzere gözüm gibi baktığım tertemiz sağlam hitli gelirli film sitemi satışa çıkarmaya karar verdim, domain çok sağlamdır içinde film izle kelimesi geçmektedir.
Siteye eklenen filmler özgünleştirip öyle ekleniyor, süperbot v2 aracılığıyla filmleri çekip özgünleştirip siteye ekleme işlemi yapıyoruz.
Eğer bu işe gerçekten sağlam giriş yapacak olanlar varsa sitemi şiddetle öneriyorum, hali hazırda aldığım linkler duruyor sizlerde tekrardan 1xbet firması ile reklam anlaşması yapıp kazanç elde etmeye başlayabilirsiniz. Veya 1.5 ay sonra link süreleri bitiyor tekrardan link alıp güzel gelirler elde edebilirsiniz.
Siteyi alan arkadaşa 1 hafta boyunca film girişlerini ben yapacağım, ve teknik konularda film ekleme özgünleştirme vs işlemlerinde yardımcı olacağım.