Merhaba arkadaşlar, Google News sektöründe yer alan kişiler bilirler, bir haber sitesi adı ve içeriği ile ön plana çıkar. Ben bu siteyi sıfırdan bu hale getirdim. Amacım 3 5 sene işletip sonra büyük bir kuruluşa devretmekti fakat başka bir sektöre girdim ve farklı alanda yoluma devam etme kararı aldım. Site ile ilgilenemiyorum. Bu işi bilen ve temiz alt yapılı, özgün içerikler barındıran, özgün bir haber yakalandığında Google News üzerinde top 20'ye rahatlıkla girebilen, alan adı olarak dev firmalar ile yarış halinde olabilecek haber sitem habermark.com'u satma kararı aldım.
Güçlü sosyal medya hesapları olan kişiler günde 15 - 30 içerik girdiklerine güzel kazanç elde edebilirler. Sosyal medya hesaplarımı da aynı şekilde fiyata dahil olarak devredeceğim.
Tpe Marka başvurusu gerçekleştirilmiştir ve isim hakları koruma altına alınmıştır. Marka başvurusuna gelen itirazlar red edilmiş ve habermark ismi benim adıma onaylanmıştır. Belgelerim elime geldiğinde 625 TL vergisini ödeyerek siteyi satın alan kişiye devredeceğim.
Marka başvurusunun önemini sektöre hakim kişiler bilirler. Facebook ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarını onaylatarak sayfanızı erişime açtırabilir ve kurumsal firmaların yanında yer alabilirsiniz. Com.tr uzantısı başvurusu yapılabilir durumdadır. Bunlar için zamanım yok ilgilenemiyorum ve istediğim fiyatı verene devredeceğim.
Site adresi : www.habermark.com
Sitenin aylık getirisi: 60, 80 TL güçlü sosyal medya hesapları olan ya da zamanı olup Google News odaklı çalışacak kişiler ayda rahatlıkla 2 4 bin tl arası adsense kazancı elde edebilirler.
Sitenin açılış tarihi: 2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: Ulusal haber sitesi
Günlük hit sayısı: 600 - 2300
Ziyaretçi kaynağı: Google, Yandex , Sosyal Medya
Domain yaşı ve Pagerank değeri: 9 Ay / pr 0
Hosting dahil midir: evet 300 TL tutarında ödemesi yapılmıştır ve 3 zamanı vardır.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahildir ömür boyu lisansı ile nethaberyazılımı firmasından edinilmiştir.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı: Yoktur, Tpe marka başvurusuna gelen itirazlar ret edilmiş ve habermark ismi adıma onaylanmıştır. Belgeler elime ulaştığında 625 TL vergisini ödeyerek siteyi satın alan kişiye devredeceğim.
Sitenin verileri;
1.2.2016 Tarihi ile;
Alexa tr 6.895
Alexa Dünya 312.131
Google index 6.190
Google Görsel index 24.600
Alexa backlink 83
Google News/Haberler kaydı var.
Merak edenler için site hakkında görseller;
Lütfen kurumsal çalışacak ya da uzun yıllar bir site işleterek markalaştırma amacında olan alıcılar irtibata geçsin.
Site için istediğim ücret her şey dahil 27 Bin Türk Lirasıdır.
Ciddi alıcılar mail ya da pm ile teklif verebilir.Alıcısına hayırlı olmasını dilerim
Ayrıca iletisim@habermark.com mail yolu ile de detayları aktarabilirim iyi çalışmalar.
Degerli arkadaslar sitenin degeri bellidir, gerekli aciklamalari yaptim. "LUTFEN" yorum yapmak icin yorum yapmayin. Bazi yorumlar haddini asar nitelikte oluyor ve ister istemez cevap yazmak zorunda kaliyorum. Ve konu hortluyor. O ilan sayfasinda acil isi olan insanlarin konularinin uzerine cikiyor bu yazi. Ve bilincli yapiliyor hissi uyandiriyor.
Rica ediyorum bir yorumunuz varsa pm yolu ile bana iletin, siteyi almak isteyen kisiler pm yolu ile geri donus bekliyorum. Umarim yorum yapmadan bunu okursunuz. Kimsenin emegine saygisizlik etmeyelim.
İyi çalışmalar dilerim
Teklifleri bekliyorum tekrar alacak kişiye hayırlı olsun