Domain adı ankarahaliyikamasi.net
İstenilen fiyat: 2.500 tl
Domain yaşı: 1 yıllık (boş duruyordu 3 ay önce siteyi kurdum)
Alexa: global 1.721.275 Türkiye 28.721
Site hiti: günlük 30-50 arası
Birinci sayfada olduğu kelimeler
Ankara halı yıkama firmaları
Ankara halı yıkama
Halı yıkama Ankara
Ankara halı yıkama fabrikası
Ankara halı yıkama şirketleri
Ankara halı yıkama fiyatları
Site Ankara halı yıkama firmalarndan reklam alımı için kuruldu. Yukarıdaki anahtarları yazdığınızda göreceksiniz birçok firma adwords reklam veriyor. Reklam için Google'a para yatırıp yukarıda zaman zaman reklam yayınlatacaklarına birde olan siteye reklam vermeleri daha mantıklı olduğunu düşünerek hazırladığım sitedir. Neden satıyorum sorusunun cevabı şudur. wmaraci kullanıcılarının çoğu bilir ki bu sektörde 2 yıldır makale satışı yapıyorum. Alanım makale olduğu için makalelerimi site yapıp satmakla kullanmayı düşündüm ve sürekli farklı siteler yaparak birinci sayfaya getirip satmayı planlıyorum. Makaleci olmama rağmen SEO bilgim vardır ve tüm SEO çalışmasını kendim yaptım. Tüm işlemleri tamamen doğal yöntemlerle yaptım ve 300 civarı tamamen özgün makale ekledim. Ankara'nın tüm semtlerine makale eklediğim için bazılarında birinci bazılarında 2-3 sayfada. Semtlere henüz çalışmadım. İşi bilen bir SEO ustasının elinde kısa sürede tüm kelimelerde bire rahatlıkla çıkabilir. Çünkü zemin sağlam. Ayrıca hergün Türk ve yabancı sosyal medya sitelerinde yayınlanıyor ve günlük makale giriliyor.