lostyazilim
tr.link

Hitli, Gelirli, Teknoloji Android Haber sitesi!

3 Mesajlar 726 Okunma
acebozum
tr.link

Economist Economist Bla, bla, bla.. Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1945
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)
Merhaba arkadaşlar lafı eveleyip gevelemeye gerek yok. Çok ucuz bir fiyattan sadece 140+ özgün makale fiyatı 300 TL gibi bir rakama denk geliyor. Domain + Hosting'e verilen ücretleri saymıyorum bile. Yanında 5 Adet Google News sitelerden tanıtım yazısı filanda alınmıştır. Site hazırdır sadece içerik girip, biraz SEO ile ciddi miktarlar kazanabileceğiniz bir konumdadır. Hitlerin çoğunluğu mobil kaynaklı olması da ileride çok iyi miktarlar kazanabileceğiniz ileriye yönelik çok iyi ücretler kazanabileceğiniz geleceği parlak bir sitedir. Siteyi 4 Aylıkken satıyorum, zaten Google Algoritması 6 Aydan sonra başlar; yani sıfırdan başlayıp 6 ay beklemek yerine 4 Aydır özgün makaleler girilmiş, hitli, gelirli bir siteyi size çok uygun bir fiyata bırakıyorum.

Site: Androidhabercisi.com
İstenilen fiyat: 100 TL
Sitenin Aylık Getirisi: http://hizliresim.com/y4OvQy (Sadece Anasayfa Admatic)
Sitenin Kategorisi: Teknoloji, Android, Mobil Haberleri
Günlük Tekil Hit Sayısı: 60-150 (%90 Google, %10 Diğerleri)
Satışa Hosting Dahilmi?: 1 Ay dahildir, istenirse hosting devri sağlanır.
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Dahil

Özel Notlar:

Alexa Dünya: 973K
Trust: 12
Citation: 35

Üstte gördüğünüz gibi değerleri çok yerindedir bu fiyata; tanıtım yazısı geliri, link satışı ve diğer kazanç yollarıyla çok kısa vadede daha verdiğiniz ücretin kat ve katlarını çıkarabilirsiniz. Ayrıca bknz;

Google Analytics: http://hizliresim.com/kvPDZq

19-20 günlük Google Analytics görüntüsüdür. %8 gibi çok düşük bir hemen çıkma oranı 1.5K hite 11K sayfa görüntülenme sayısı vardır. Yani kullanıcılar sitede daha çok kalıyor, ve geziyor. Site ile ilgilenmiyorum herhangi bir satış sorunu yoktur, zaten forumda ki referanslarım ortadadır.

PM Alabilir miyim, veya şu bu var mı yok mu gibi zaman kaybetmemek amacıyla tüm bilgiler üstte paylaşılmıştır. Domain ve Hosting Godady üzerinde barınmaktadır, panelle birlikte teslim edeceğim alıcı ister iç transfer yapar ister dış transfer yapar karar ona kalmıştır.

Şimdiden Alıcı arkadaşa hayırlı olsun.

elektronikssl
webimgo

Rastena Rastena WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad F** O**
  • Mesajlar 3775
  • Beğeniler 836 / 1380
  • Ticaret 190, (%100)