Site adresi : onerifilm.com
Site analiz : https://wmaraci.com/site-analizi/onerifilm.com
Bilgi:
Bu site bir film önerileri blogudur. Bu alanda aranma hacmi en yüksek olan "film önerileri" kelimesinde 3. sıradadır. Bir üst sırada ise onedio.com bulunmaktadır. Siteye girip bakarsanız en son ocağın başında içerik girildiğini görürsünüz. YGS sınavımdan dolayı ilgilenemedim ve şimdi de önümde LYS var. Boş durmasın diye satmaya karar verdim. Site uzun zamandır güncellenmemesine rağmen 3. sıradan hiç düşmemektedir ve hit almaktadır. Film önerileri kelimesinde 1. sıradaki sitede 1 adet kalıcı tanıtım yazım bulunmaktadır.
Sitenin günlük hiti hafta içi 150 - 220. Hafta sonu 330-380'e çıkmaktadır. Eskiden hit çok daha fazlaydı ancak güncellenmedikçe var olan öneriler kullanıcılara yetmedi :)
Not:
Sürekli film izleyen, bu işi severek yapacak birisi tarafından satın alınmasını dilerim. Çünkü düzenli, güzel ve içten içerikler girilirse site iyi gelir getirebilir.
Not 2:
Site wordpress veya başka bir hazır script değildir. Kendim yapmıştım.
Panel bilgisi:
Panelde kategori, içerik, admin ekleme silme düzenleme ve yorum onaylama mevcuttur.
Adsense Görüntüsü:
Analytics Görüntüsü:
Anahtar Kelimeler:
Şahsen ilgilenilirse adsense iyi gelir vereceğini düşünüyorum..
Fiyat: Tekliflerinizi bekliyorum. Forumdan istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz ve istediğinizi sorabilirsiniz..