Site adresi ( 10oyun.com )
Site için istenen fiyat: 600 TL
Sitenin aylık getirisi: Adsense Eklenmedi
Sitenin açılış tarihi: 05/02/2018
Kategori, sitenin içeriği nedir: Oyun Sitesi
Günlük hit sayısı:
- Normal Günde Tekil:25 Çoğul:160
- Tatil Günleri Tekil: 100+ Çoğul: 700+
Ziyaretçi kaynağı: ( tamamı arama motorları )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçeriğiyle
Hosting dahil midir: Hayır, 2 hafta idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Satışa dahil. 100 lira değerinde ömür boyu lisanslı tema kullanılmıştır.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Ömür boyu
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Merhaba arkadaşlar,
Büyük hevesle açtığım sitemi acil nakit ihtiyacımdan dolayı satma kararı aldım. Siteye hiç reklam eklenmemiş ve link satışı vs. yapılmamıştır. Sitede 2000 üzeri oyun mevcuttur. %99'u çalışır durumdadır.
Siteye eklenen oyunların 300 tanesi el ile 1700+'ü bot ile eklenmiştir. Kullanılan bot forumdan bir arkadaşa 100 lira karşılığında yazdırılmıştır. Ömür boyu botu kullanabilirsiniz. Bot otomatik olarak çalışıyor. Hiç bir şey yapmanıza gerek yoktur. Bot belirli aralıklarda oyunları siteye ekliyor. Kendi eklediğim oyunların açıklamalarını özgün olarak siteye girdim. Botun eklediği oyunların açıklamalarının ise bir kısmını özgün hale getirdim. Siteyi alan arkadaş dilerse kalan oyunları özgün hale getirebilir.
Sitemin domaini sektör için iyi olduğunu düşünüyorum. Sektörün ölü olduğu dönemde bile günlük 20-30 arası tekil 150-160 arası çoğul hit alıyor. Önümüz yaz tatili. İşi bilen biri yazın site ile uğraşırsa siteden ekmek yiyebilir.
Belirttiğim gibi site ile pek fazla ilgilenmenize gerek yoktur. Zaten 2k üzeri oyun sitede ekli belirli aralıklarda botu çalıştırıp oyunların eklenmesini sağlamanız kafi olacaktır. Siteye google analiystic eklememiştim. 1 hafta önce ekledim. Onun da görselini aşağıda paylaşıyorum. Lütfen ciddi alıcılar mesaj atarsa sevinirim.
Analistik:
WP: