-
-
Yaş/Cinsiyet
68 / E
-
Meslek
Ticaret Ehli
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site Adresi: http://www.renklisite.com.tr
İstenilen Fiyat: En Yüksek Teklifi Veren Alır
Sitenin Aylık Getirisi: Yok
Sitenin Kategorisi: Çocuk / Aile / Tasarım
Günlük Tekil Hit Sayısı: Hiç İlgilenemediğim İçin Tek Tük
Site Analiz Bilgileri:
Satışa Hosting Dahilmi?: Değil
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Bundan kasıt tema ise lisans dahil değil. Zaten 1 yıllık almıştım o da bitmek üzere.
Özel Notlar: Birşeyler yaparım diyerek açtığım bir siteydi ama bazı sebeplerle ilgilenemedim. Biraz uğraştım içerikler yükledim falan ama sonra yok ilerlemedi elim gitmedi üstüne başka işlerim de çıkınca tamamen bıraktım. Satışta "com" ve "com.tr" her ikisi de verilecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Frelancerr
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
s.a birşeyı anlamadım pek şimdi senin site zaten wordpress altyapısı ile yapılmış çok bir detay yok zaten wp den biraz anlayan biri kurabilir sen ilanda birşey yazmışsın onu anlayamadım :
Bundan kasıt tema ise lisans dahil değil. Zaten 1 yıllık almıştım o da bitmek üzere.
bildiğim kadarı ile bu temalarda yıllık kiralama gibi bir durum yok yada yıllık lisas ws ha hazır eticaret paketlerinde var ama hazır php veya özel kendi yazılımları olanlar yapıyor wordpress de görmemiştim hayır yanı yanlış anlama acaba bilgin yok birileri bu şekilde seni dolandırıyor olabilirmi dolandırma dan kastım kandırma ws
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: akaynar (08.07.2025 23:35)
Ruyagibievler.com - Firsatarsa.com.tr - prefabrikshop.com SATILIKTIR.
-
-
Yaş/Cinsiyet
68 / E
-
Meslek
Ticaret Ehli
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aleyküm selam kardeşim
wordpress kurduktan sonra tema şablonlarındaki ücretsiz versiyonların ayrıca lisans alarak ekstra özellikler eklendiği ve genişletildiği ücretli versiyonları da var ondan bahsediyorum. Yani ücretisz bir tema kurdum sonra bunu 1 yıllık key ile upgrade ettim. premium yaptım yani onu diyorum.