herkese merhaba, inglizice olarak hazirladigim ve icerisinde 84 makale bulunan, herhangi bir bani yada engeli olmayan, bugune kadar adsense ten 2300 euro kazanmis, dating affiliate marketingden 3200 USD kazanmis, Agoda.com affiliate ile yaklasik 150 USD kazanmis yaklasik 5 yildir aktif olan sitemi satiyorum.

SITE ADRESI: www.nightlifediary.com
DOMAIN SURESI: 2 yildan Fazla var bitmesine
HOSTING: Yaklasik 4 ay kaldi
THEMA: Sahifa profosyonel tema. (temayla satin almak isteyenler 69 dolar tema parasinida oder, temasizda alabilirsiniz)
GELIR KANALLARI: Adsense, cupidmedia (dating affiliate) ve Agoda.com

bu gelirler son 2 yil icinde kazandigim paralardir. hepsininde ispati mecvuttur ama sadece ciddi alicilarla paylasacagim.

derdim kimseyi kandirmak degil. durust bir sekilde nedenlerini ve sitenin su an ki durumunu yazayim.

Kendim cok profosyonel bi blogger degilim. bu ise emek vererek basladim. arastirdim ogrendim ve iyi ekmegini yedim. ama son 6 ayda inanilmaz yogun bir is hayatina girdim ve son 6 ayda sadece 1 makale yazabildim. google da haliyle cekti bizi sonlara. populer zamanda 750 - 1000 kisi gunluk ziyaretcim vardi ama su an malesef 50 - 100 arasina geriledi. normal zamanda adsense ile aylik ortalama 100 - 150 euro para kazaniyordum su an 10 - 15 eurolara geriledi ve son 2 aydir ne dating nede agoda dan para almadim. tek sebebi sitenin yuzune bile bakmadim.

bu sitede cok iyi potansiyel var. bu siteye emek veren ciddi webmasterlar, aylik ciddi paralari gorecegine hic suphem yok. benim hevesim kalmadi ve acikcasi baska projeler yurutuyorum.

sitemin fiyati 5000 TL. Satilmasa da onemi yok ama indirim istemeyin. bu siteyle ilgilenirseniz ki eminim cok profosyonel insanlar var burda, aylik buna yakin rakamlari gorme sansiniz cok yuksek.

simdi lutfen sadece gercek alicilar basvursun dilediginiz butun ispatida yollarim.