SATIŞ İPTAL, PEK İLGİ ÇEKMEDİ BURDA SANIRIM :)
----------------------------------
Site Adresi: home decor group new [[.]] com (boşlukları birleştirin)
İstenilen Fiyat: 4500 TL (hemen al fiyatı)
Sitenin Aylık Getirisi: 60 TL
Sitenin Kategorisi: ev dekorasyon
Günlük Tekil Hit Sayısı: 50 tekil hit (en)
Site Analiz Bilgileri:
Satışa Hosting Dahilmi?: Özel sunucumda, kalmak isterseniz aylık 100 tl ödemesini yaparak devam edebilirsiniz. Yada kendi hostunuza taşıyabilirsiniz. 1 hafta idare edebilirim.
Banlı Olduğu Sponsor: yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi:
Wordpress ücretsiz ancak tema satışa dahil değil. Aynı temanın lisansını alırsanız aynı şekilde ayarlarıyla alabilirsiniz.: 59 dolar lisansı
Pinterest eklentisi lisans ücretini öderseniz onuda site ile beraber alabilirsiniz: 21$
Özel Notlar: Satışa pinterest, instagram hesabıda dahildir.
529 yazi yayinlandi
750 yazi var taslak (yayinlanmaya hazir) otomatik yayinlaniyor bunlar.
39k resim bulunuyor.
Yazilar fransizca bir siteden cekilmistir, kendi yaptigim bir eklenti ile bu yazilar ve resimlerin isimleride dahil google translate ile ingilizceye cevrilmistir. (sadece 50 euro tuttu ceviri)
Otomatik yazi yayinlama, ucretli pinterest eklentisi(21 dolar ayrı ücret vermeniz gerek), etiket ekleme otomatik hepsi ayarlidir.
instagram: 126 yayın, 1.084 abone, 145 takipler (ne reklam, nede bir yerde paylasma yaptim, takipciler tamamen organik, kontrol edebilirsiniz)
Pinterest: 612.2k aylik goruntuleyenler, 1600 takipci, bunlar organik, calisma ve reklam yapilmadi. (18k pin var, her gun otomatik resim paylasiliyor pinterest eklentisi ile)
Goddady domain degeri: 584 $
Popüler anahtar kelimeler: group ve home, yaygın olarak kullanılan anahtar kelimelerdir.
Domain cloudflare uzerindedir, haziran 11, 2021 yilina kadar zamani var.
Odeme, ziraat, paypal alinabilir
Tekliflerinizi bu konu altindan yapabilirsiniz. Verilen son teklif bana uygun olursa acik artirmayi bitirebilirim. (teklif zamani belirlemedim)
Baslangic: 800 TL
Min. artis: 10 TL
Hemen al: 4500 TL
Analistik:
Site dışı Hemen al teklifi için bu maili kullanabilirsiniz: kuaza.ca@gmail.com