Site adresi: kitap.mobi
Site için istenen fiyat: 525 TL
Sitenin aylık getirisi: Bilnmiyor
Sitenin açılış tarihi: 19,7,2019
Kategori, sitenin içeriği nedir: E Kitap İndirme
Günlük hit sayısı: Analytics eklemedim
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
Hosting dahil midir: 1 hafta idare edilir
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: dahil (ücretsiz wordpress teması)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hiçbir sıkıntısı yoktur.
Üç gün boyunca, jenerik bir domain arandı.
mobi uzantısının "kitap" adında boş olduğu görüldü ve 9,00 Dolara Godaddy üzerinden satın alındı. (50 TL)
1 Yıllık Who is koruması alındı 9,00 Dolar. (50 TL)
IHS'den bireysel hosting paketi alındı 21 Dolar. (118 TL)
Logo tasarımı yaptırıldı 50 TL. Logo hakkında sayfasında ve sosyal medya hesaplarında mevcut.
Sitenin bana maliyeti toplamda 268 TL'ye geldi. İçerisinde para ile yazdırdığım ama ne kadar verdiğimi hatırlamadığım en az 200-300 kelime arası tutan 10 tane özgün makale var. İstediğiniz siteden kontrol edebilirsiniz TAMAMEN ÖZGÜN makalelerdir.
Adsense hesabını alıcıya aktaracağım.
Siteyi neden satıyorum?
Tüm zamanımı alan Türkçe içerikli bir başka projeye başladım ağustosun başında. Türkçe versiyonu bitirdiğimde de aynısının İngilizce ve Almanca hallerini açacağım. Dolayısıyla önümüzdeki 3-4 ay boyunca ekitap sitemle ilgilenecek vaktim olmadığı için satıyorum.
Jenerik Domain
Ekitap okuyucuları genellikle Kindle üzerinden kitap okuyorlar ve Türkiye'de Kindle okuyucusu bir hayli kemik kitle var. Hem niş bir site, PDF artık tercih edilmediği için sitenize gelen ziyaretçiler sürekli olarak gelecektir. Domaini geçen ay aldığım için 11 ay daha kullanım süresi var.
Hediyeler
Siteyi alan arkadaşa hediye edeceklerim:
sitenin Twitter adresini hediye edeceğim twitter.com/kitapmobi şuan 101 takipçisi var.
1972 tane tamamen kusursuz haldeki EPUB formatında kitabı nasıl indireceğini tarif edeceğim. Bu kitapları indirdikten sonra Calibre uygulaması ile nasıl hepsini tek seferde mobi formatına dönüştüreceğini öğreteceğim. İçerik konusunda hiçbir sıkıntınız yok yani.
Tüm detayları verdiğimi düşünüyorum, dolayısıyla özel mesaja ihtiyaç duyacağınızı sanmıyorum. Alıcı arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
ÖDEME YÖNTEMLERİ:
ENPARA, İŞBANKASI, PAPARA, ZİRAAT BANKASI