Merhaba Arkadaşlar;

Site adresi: ***haber.com şeklindedir. Skype veya DM üzerinden verilecektir.
Site fiyatı: 8 bin TL
Domain yaşı: 5
Site açılış tarihi: Temmuz 2016
Kategori, sitenin içeriği nedir:Haber sitesi
Ziyaretçi kaynağı: %80 Google, %10 Direkt, %6 Referans, %4 Sosyal Medya
Hosting dahil mi: HAYIR
Banlı olduğu sponsor var mı: HAYIR
Banlı olduğu arama motoru var mı: HAYIR
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: EVET
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Ömür Boyu lisanslı
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Sitede herhangi bir hukuki problem yoktur. Satın alan kişi talep ettiği takdirde, satın alınan tarihten önceki içerikler için herhangi bir hukuki süreç durumuna karşı sorumluluğu üzerimize alacağıma dair taahhüt verebilirim.

Site bana göre son derece kalitelidir. Her gün güncel haber eklenmektedir. İçeriklerin yüzde 95'i özgündür. (yüzde 5 istisna) Sitede 2500'den fazla haber bulunmaktadır. Foto galeri 57, video galeri 216 içeriğe sahiptir. Köşe yazarlarına ait 87 özgün makale vardır.

Domain akılda kalıcı ve iyi bir markalaşma çalışması sonucunda marka olabilecek niteliktedir. Sitede TEBilişim'in Rush haber scripti kullanılmaktadır. Android mobil uygulaması ve Google Chrome eklentisi vardır. Twitter'da 50K, Facebook'ta 1.8K takipçisi vardır. Ancak sosyal medya hesapları bu fiyata dahil değildir.

Siteyi yeni bir projeye geçeceğim için satışa çıkardım. Haber sektöründen para kazanmak isteyen veya bu sektöre yeni giriş yapmak isteyen arkadaşlar için son derece kolay kullanımlı, kaliteli içeriklere sahip bir site olduğunu söyleyebilirim.

Sitenin hosting hizmeti yine yazılımın satın alındığı TeBilişim tarafından sağlanmaktadır. Şu anda sitenin günlük tekil hiti 8K - 10K arasında değişmektedir. 20 - 30 Mart 2017 arası oturum bazlı verileri aşağıdaki görselde bulabilirsiniz.

Sitenin Google News kaydı tamamen kendi tarafımca yapılmıştır. Tüm kategoriler News bölümlerine kayıtlıdır. Yeni kategori açılıp News eklemesi yapıldığında anında onay almaktadır. Diğer sitede ücretli link çıkışı ya da tanıtım yazısı yayınlanmamıştır.

Domain İHS 'de kayıtlıdır. Daha detaylı bilgi almak için bana Skype: zafer.yilmazkara veya cagdaswoo@gmail.com mail adreslerimden ulaşabilirsiniz.