Site adresi aşağıda yazıyor.
Site için istenen fiyat : 1700 TL çok azda olsa pazarlık payı vardır. ( Adsense hesabı dahil değil) Teklifleriniz bekliyorum.
Sitenin aylık getirisi: Şu an için çok düşük.
Sitenin açılış tarihi: 2017 yılı
Kategori, sitenin içeriği nedir: Araba ve otomobil haberleri vs.
Günlük hit sayısı: Direk Google üzerinden günlük 30-50 arası şu an için. Yaklaşık 3 yıldır siteye yazı girilmiyor.
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 sosyal medya )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 5 Yıllık domain
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik ile birlikte satılık.
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Bilinen hiçbir banı yok. Uzun zamandır kenarda duruyordu hiç ellemedim siz yine de bi araştırın
Banlı olduğu arama motoru var mı: bilinen hiçbir banı yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Herhangi bir sakınca yok.
Siteye yaklaşık 3 yıldır tek kelime bile girmedim. Ama yine de google üzerinden gelenler oluyor. Yazılar öylesine yazılmıştı bir çoğu öylesine yazılar yani. Ama siz siteye güncel yazılar atarsanız zaten domain gerekli ilgiyi alacaktır. İleri dönük bir kazanç için harika bir domain. Adsense başvurusu ilk başvurumda kabul edildi. Sizlerde site üzerinden hemen adsense alabilirsiniz. Yazıları hazırlatıp yayınlamanız halinde kazanç elde edeceğinize eminim. Sizler siteyi dilediğiniz gibi inceleyebilirsiniz. Tanıtım yazısında da belirttiğim gibi uzun zamandır yazı yazmadım .Yıllardır kendi kendine ilgi gerektirmeden ziyaretçi çekiyor. 1 veya 2 kelimede zirveye taşısanız bu bile yeterli gelecektir. Domain Güzelnet de kayıtlı firma içi ücretsiz transfer.