Site Adresi: algotrend.ai (pahalı ve prestijli uzantıdır)
İstenilen Fiyat: 50.000 $
Sitenin Aylık Getirisi: -
Sitenin Kategorisi:  Yapay zeka
Günlük Tekil Hit Sayısı: -
Site Analiz Bilgileri: 
Satışa Hosting Dahilmi?: Dahil değil
Banlı Olduğu Sponsor: yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: evet
Özel Notlar:

---------------------------------------------------

Merhaba,

Profesyonel olarak yazılımla ilgilenen biriyim. Bu projeye yabancı uyruklu müşteri adına başladım ancak proje sürecinde karşı tarafla bağlantım tamamen kesildi. Ben de elimde yarım kalmış bir işi bırakmak istemedim ve projeyi tamamlayıp son kullanıcıya sunulacak şekilde bitirdim.

Bu sistem; Bist, kripto ve forex piyasalarını tamamen otomatik olarak tarar ve belirlenen kriterlere göre anlık grafik ekran görüntüsüyle birlikte kullanıcıların Telegram hesaplarına sinyal bildirimi gönderir.

• %70 ile %90 arası doğruluk oranına sahip destek/direnç seviyeleri ve al-sat sinyalleri üretir.
  • ​Long/Short sinyali sonrası sistem kendi belirlediği stop loss seviyesine ulaşıldığında da otomatik bildirim atar.
  • Sistem 3 aydır hiçbir hata vermeden aktif olarak çalışmaktadır. Stres testi yapılmıştır.

✅ Teknik Özellikler:

• Web sitesi hazır ve mobil uyumlu
  • İçerik kopyalanmasına karşı koruma
  • Yönetici kontrol paneli mevcut
  • Aylık sunucu maliyeti sadece 18 $
  • Alan adı .ai uzantılı özel domain (pahalı ve prestijli uzantıdır)
  • Marka tescil belgesi hazır
  • Sosyal medya hesapları açılmış durumda
  • Abonelik altyapısı hazır, aktif olarak aylık 1-2 satış gerçekleşmektedir
  • Aktif kullanıcıların tamamı sistemden memnun, olumsuz geri dönüş alınmamıştır

Neden Bu Proje?

• Yurtdışında bu seviyede bir sistem sıfırdan yaptırılmak istendiğinde 80.000 – 120.000 USD arasında bir bütçe ve minimum 3 ay süre gerekir.
  • Sistem bugüne kadar hiçbir reklam veya tanıtım yapılmadan bu seviyeye gelmiştir.
  • Tanıtımı düzgün yapılırsa 5 ay içinde maliyetini amorti edebilir.
  • Kullanıcıların çoğu gelecek yıl da aynı fiyattan devam etmek istiyor.

Devre Hazır:

Alan kişi sistemin hiçbir teknik detayıyla uğraşmayacak. ​Tüm şifreler, domain, sosyal medya, marka tescili, yönetim paneli ve altyapı eksiksiz şekilde devredilecektir. Alıcı sadece tanıtım ve büyümeye odaklanacaktır.

Reklam ve pazarlama konusunda kendinize güveniyorsanız, bu proje size uzun vadeli düzenli kazanç sağlar.

139618-68323a77cd73c.png

139618-68323abeebcd5.png

Detaylı bilgi, ve sunum için özelden ulaşabilirsiniz. Pazarlık payı vardır. Lütfen ciddi alıcılar yazsın zaman değerli.