Site adresi : (ciddi olmayan siteyi çöp edecek kişiler, merak üzerine pm isteyen kişilere vaktimi çaldıkları için hakkımı helal etmiyorum)
Sitenin açılış tarihi: (1 aylık proje)
Kategori, sitenin içeriği nedir: tesettür giyim, iç giyim,
Günlük hit sayısı: (yeni site 3-5)
Site İçin İstenilen Fiyat: 1200 TL (1800 den düşürdüm nakit ihtiyacından dolayı.) ( site için yaptığımız harcamalar inanın daha fazla )
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: sınırsız açıklamaları inceleyin.
Hosting dahil midir: evet
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: (opencart dahil)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: (hiç bir telif hakkı yoktur.

--->>> Projemiz anahtar teslim yapıldı hiç bir eksik yok siteyi incelediğinizde zaten herşeyi göreceksiniz, Alt yapı olarak opencart ama sitede değişik 40+ üzeri eklenti mevcut. Tasarımdan tutun, mobil temaya, seo eklentisinden tutun, tek sayfa ödeme modülüne, herşey sorunsuz bir şekilde yaptırıldı ve şu anda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.

--->>> Tedarikçi firma sadece kendi web sitesi üzerinden satış yapmakta olup kesinlikle başka kişi veya kuruma bayilik vermemektedir. Sadece bizim özel isteğimize istinaden böyle bir girişim içerisinde oldular. Tüm ürünler kendi imalatları olup herbiri özel tasarlanmıştır. Tedarikçi firma hiç bir konuda sorun yaşatmayacak ve site satışımız ile ilgili kendilerini bilgilendirdik alıcı ile tanışıp ticaretlerini devam ettireceklerini söylediler. İç giyim kategorisinde şu anda piyasada en çok tercih edilen markaları bünyesinde barındıran bir firmanın ürünleridir. Kesinlikle sorun yaşamayacağınız özel ve güzel bir firmadır.

--->>> Ciddi anlamda görüşme yaptığımız bir firma var yaklaşık 1500+ üzeri ürün mevcut prensipte anlaştık ama 1000 TL lik bir kredi yüklenmesi gerekmekte eğer ürün sayınızı artırmak hem web siteniz için hemde cironuzu artırmak adına daha iyi olacaktır. Bu firma Pendik te kendi üretimlerini yaptıkları ürünleri satan bir tekstik atölyesidir. Sorunsuz ve güvenilir bir firmadır. İlerleyen zamanlarda anlaşma sağlarsanız eğer bu firma ile tanışmanıza vesile olur aracılık yaparız.

-->>> Web sitemizde sanal pos olarak ; iyzico, payu, ipara, paytr, modülleri kuruludur. Eğer şirket olursanız sanal poslarınızı ekleyip taksitli alışveriş yaptırabilirsiniz.

--->>> Siteye özel olarak tasarlanan excel modülü mevcut, tüm ürünleri download edip düzenleyebilirsiniz. Sitede şu anda hiç bir sıkıntı yoktur tam teslimdir.

--->>> Tedarikçi firma çalışma mantığı; siz ürünü web siteniz üzerinden, sosyal medyadan satıyorsunuz, müşterinizden ödeme alıyorsunuz, daha sonrasında tedarikçi firmaya gerek whatsapp üzerinden gerek web siteleri üzerinden iletişime geçip sipariş veriyorsunuz sizin adınıza müşterinize kargo ile gönderim yapmaktadırlar. Çoğu arkadaşlar fatura konusunu merak ediyor, tedarikçi firma müşterinize bir adet SEVK İRSALİYESİ gönderiyor bu irsaliye ile müşterinizin ürünü ne kargoda nede müşteri gözünde sorun olmaktan çıkıyor. Sebebi ise bu ürünler müşteriler için çok önemli fatura, garantiden ötürü ürünün kalitesine ve ürüne baktıkları için sorun olmamaktadır. 1 yaklaşık 3 aydır instagram üzerinden satış yapıyoruz kesinlikle sorun olmadı.(hesabı veremeyiz maalesef) Şirket değiliz bu sebeple de sorun yaşamadık sizin için de sorun olmaz.

--->>> Site alan adı marka olacak şekilde araştırması yapıldı ve tesettür giyim sektörüne hitap edecek şekilde ayarlandı.

--->>> Siteye özel mobil tema modülü tasarlandı, bu sebeple GOOGLE PLAY STORE ye de yüklendi. Play store için özel resimler, açıklamalar vss. hepsi hazırlandı ve APK yayınlandı bir saat sonra onay geldi ve şu anda indirilebilir durumda. Mobil tasarımda tek sayfa ödeme modülü ile hızlı sipariş verilebiliyor.


--->>> Siteyi satma sebebimiz mali sebeplerden ötürü reklam gücümüz yok belirli bir reklam ağımız yok tanıtım yapabileceğimiz bir alan(instagram, facebook ve twitter) elimizde olmadığından mecburi olarak satıyoruz. Eğer tanıtım gücünüz reklam yapmak için yeterli bütçeniz varsa hiç kaçırmayın!

--->>> Site için yazdıklarımız sadece çok az bir kısmı ve çok uğraştık arkadaşlar lütfen ciddi alıcılar ulaşırsa hem bizim vaktimiz hemde sizin vaktiniz yenmemiş olur. Biz site için çok uygun bir fiyat yazdık marka olabilecek bir alan adı ve sınırsız özelliklere sahip bir yazılım ile siz sadece satış yacaksınız ve karınızı alıp geriye yaslanacaksınız. Bu sebeple lütfen ciddi arkadaşlar pm atarsa seviniriz.

Saygılarımla



Not: Forum dışı iletişim için telefon numaranızı turan-bilisim@yandex.com.tr adresine mail gönderin