Merhaba arkadaşlar son 1 hafta içinde 3 büyük satış gerçekleştirdik. Bunlara istinaden yeni projelerimize kaynak oluşturabilmek adına bir kaliteli site daha satışa çıkartıyorum. Hepinizin Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
Site adresi telefon ile görüşüldükten sonra , samimiyetine inandığım kişiler ile paylaşılacaktır. Site adresi PM ile gönderilmeyecektir.
Site için istenen fiyat : Lütfen açıklamayı okuyunuz
Sitenin getirisi: Düzenli İçerik Girildiği Zaman 600 - 900 TL arası kazandırmaktadır Adsense Rapor Bknz: Linke Tıklayınız
Sitenin açılış tarihi:2 yaşındadır.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Google News Kayıtlı Haber Sitesi
Günlük hit sayısı: Düzenli İçerik Girildiği Zaman 8K - 16K Analytics Rapor Bknz : Linke Tıklayınız
Ziyaretçi kaynağı: %99 Google
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
PM İSTEMEDEN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİ OKUYUNUZ Ekran Görüntüleri ile birlikte Bir çok sorunuzun cevabı bulunmaktadır.
Alan Adı Com uzantılıdır. İçerisinde Haber kelimesi geçmektedir. İHS'dedir.
Domain zamanında Alanadlari.com'dan 3,000 TL ye alınmıştır ve marka domaindir.
News sektöründe olupta sitemizi bilmeyen yoktur. Bilen kişilerin deşifre etmemesini özellikle rica ederim.
Sitemizde 4000 :tl + KDV Alınan Te-Bilişim Haber Scripti kullanılmaktadır. Te-Bilişim Rush Bknz : Linke Tıklayınız
Sitemiz 2 yaşındadır Google News Kayıtlıdır.
Sitemizin Tüm Kategorileri 19 Farklı Kategorisi de News Kayıtlıdır Kayıtlı Kategori listesi : Linke Tıklayınız
Sitemizin SEO çalışması bizzat kendim tarafından yapılmıştır. Seo konusunda ne kadar iyi olduğumuzu söylemeye artık gerek duymuyorum piyasaya çıkarttığımız sitelerden az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. Trunstrank'ı yüksek bir çok kaliteli sitelerden tanıtım yazıları alınmıştır . Ahrefs Rapor Bknz : Linke Tıklayınız
Siteden link çıkışı ve tanıtım yazısı satılmamıştır. ( 1-2 tane kendi sitelerimize tanıtım çıkılmıştır. ) Siteyi satın alacak kişi dilerse bunları kaldırabilir.
Siteyi alacak arkadaşa rekabet oranı düşük aranma hacmi yüksek 250 adet konu hediye edilecektir.
Bunca yıl news tecrübelerimize dayanarak yazmış olduğum Google News İp Uçları adlı 1000 kelimeye yakın özenle hazırlanmış bilinmesi gereken her şeyi anlattığım makale, siteyi alacak kişiye hediye edilecektir.
LÜTFEN NOTLARI OKUYUNUZ
Not 1 Siteyle 2-3 aydır ilgilenemedik son 1 aydır azda olsa içerik girişi yapılıyor şuan hitleri 2K-4K arasıdır. Geliri de yok denecek kadar azdır. siteyi alacak arkadaşlar düzenli içerik eklendiğinde hit ve gelirlerin yüksek olduğunu ekran görüntüleri ile paylaştım.
Not 2 İstanbul Beykent'te ikamet ediyorum. Niyeti ciddi olan arkadaşlar ile yüzyüze görüşüpte transfer işlemlerini gerçekleştirebiliriz. Olursa olur olmazsa 1 çay içeriz.
Not 3 6 yıldır bu forumdayız bir çok site satışı gerçekleştirdik. Referans Satışlarım Bknz Linke Tıklayınız bu sayede az çok kimin alıcı , kimin bakıcı olduğunu ayırt edebiliyoruz lütfen birbirimizin zamanını almayalım.
Not 4 Siteyi alacak kişiye gelirleri yükseltmek ve korumak adına tüm bilgiler aktarılacaktır. 7/24 gerek skype - gerek telefon ile iletişimde olacağız.
Not 5 Lütfen yorum yapmadan önce site satış kurallarını okuyunuz . Konuyu baltalayacak saptıracak şeyler yazmayınız .
Not 5 Sitemizde haberlerin tamamı editörlerimiz tarafından özenle yazılmıştır. Haber sitemizin googleda Yaklaşık 36.800 sonuç bulundu (0,39 saniye) buradan da editörlere harcamış olduğumuz masrafı az çok hesaplarsanız sitenin uygun fiyat olduğunu anlayabilirsiniz.
Not 6 Site ile alakalı daha detaylı bilgi almak için lütfen telefon ile arayınız. İşlerimizin yoğunluğundan buradan gelen mesajlara geç cevap verebilirim anlayış ile karşılayın saygılarımla.
-----------------------------------------------------------------------
Site için istenilen Fiyat 12.500 :tl dir. (Çüzzi bir indirim yapılabilir )
Hızlı iletişim için Skype. Siyahlim_4 Ekleyebilirsiniz.
Hızlı iletişim için Tel. 0533 280 78 63 Arayabilirsiniz.
MULTİDİR