Bu siteyi aldıktan sonra ne yapabilirsiniz?
- Bu site alındıktan sonra satış yapan sitelere bu siteden reklam verebilirsiniz. Reklam fiyatı nedir ne değildir bilmiyorum ama ortalama aylık 1 site reklamı için 100 150 ₺ alabilirsiniz diye düşünüyorum 4 - 5 adet siteden alsanız aylık 500 600 ₺ getirir.
-- Siteye adsense koyabilirsiniz. Ek kazanç olmuş olur. TBM 10 kuruş ila 50 kuruş arası.
Site Adresi: PM ile.
İstenilen Fiyat: 900 ₺.
Sitenin Aylık Getirisi: 3 günlük site.
Sitenin Kategorisi: PM ile.
Günlük Tekil Hit Sayısı: 3 gün içerisinde 155 ziyaretçi. %80 Google.
Satışa Hosting Dahilmi?: Evet. 1 yılı var.
Banlı Olduğu Sponsor: Yok.
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok.
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Ücretsiz tema herşeyiyle beraber verilecek.
Özel Notlar: Yukarıda dediğim gibi site 3 gün içerisinde değerlendi. Bende bunu beklemiyordum ama site gerçekten uçuyor :) Keyword bir site olduğu için direk kafaya giriyor ve hızla yükseliyor.
- Siteye özel ve yüksek fiyatlara tanıtım yazısı alındı. Tanıtım yazısı alınan sitelerin hepsi paylaşılacak.
- Siteye sadece 9 tane makale ekledim, bu hale geldi.
- Adwords aracılığıyla tüm hit getirecek olan kelimeler seçilmiştir, bunlarıda vereceğim. Günlük olarak 1 - 2 atıp keyfinize bakarsınız. Vallahi satmazdım yani niçin satayım ki diyordum ama zamanım yok, bakamıyorum. Bu kadar olacağını da bilmiyordum :)
- Herkese site adresini veremem. Bu konuda saçma sapan mesajlar atmayın. Banka hesabınızda 900 ₺ olduğunu gösteren bir görsel paylaşırsınız ona göre mesaj atarım.
ORTADA YALAN YOK DOLAN YOK! Site adresini ciddi alıcıyım dersen ilk 500 ₺ atarsın daha sonra siteyi aldıktan sonrada geri kalanını atarsın. Kimseyi kandırmadık, herşey ortada. Geri iade falanda yapmam, boşuna yormayın. Sektörde şuanda benden başka kimse yok, hepsi satış yapıyor. Onca tanıtım yazısı aldım ettim site 3 günden beri hit manyağı google üzerinden geliyor hit. Siteyide keyfimden satmıyorum, hazır halde tonla müşterim var bu forum üzerinde bu işi yapıp diğer müşterilere zaman ayıramıyorum.