Üniversite Öğrencilerine Yönelik Hızlı Bir Üyelik İşlemi İle İlgili Yurtlardan Otomatik Detaylı Fiyat Teklifi Almalarını Sağlayan Türkiye'de İlk ve Tek Olma Özelliği Taşıyan Projemiz Satılıktır!
En İnce Detayına Kadar Düşünülmüş, Çok Detaylı Bir Sistemdir. İyzico Sanal Pos Ödeme Altyapısı Bulunmaktadır. Ödeme Altyapısı Sistemin Tüm Hizmetleri İle Entegredir, Satın Alınan Hizmetler Ödeme Sonrası Otomatik Olarak Hesaplarına Tanımlanmaktadır.
Üyelik Esnasında SMS Aktivasyon ve IP Filtreleme Uygulanmaktadır. Aynı Üniversite İçin Aynı IP'den İkinci Üyeliğe İzin Verilmemektedir. Sahte Üyeliklerle Yurt Teklif Hakkı Paketlerinden Haksız Kredi Eksiltilmesini Engellemek, Haksız Rekabeti Önlemek Amacıyla Alınmış Tedbirdir.
SMS Aktivasyon İçin Vatan SMS Api'si Sisteme Entegre Edilmiştir. SMS Aktivasyon haricinde öğrenciye teklif iletmek isteyen yurtların bildirimleri ve öğrenciye gelen yurt teklifleri SMS ile bildirilmektedir.
Sistemde Kurumsal/Yurt Üyeliği ve Öğrenci/Veli Üyeliği Şeklinde İki Sistem Üyelik Bulunmaktadır. Kurum/Yurt Yönetim Paneli, Öğrenci/Veli Yönetim Paneli ve Site Yöneticisi Yönetim Paneli Olmak Üzere Toplam 3 Yönetim Paneli Bulunmaktadır.
Kurumsal Üyelik Panelinde Yurt İmkanları Tanımlayabilme, Yurt Özelliklerini Tanımlama, Yurt Resimleri Ekleme, Oda Oda Seçenekler ve Her Oda İçin Ayrı Ayrı Oda İmkanları Tanımlayabilme, Her Oda İçin Ayrı Fiyat Tanımlayabilme Gibi Geniş Bir Alt Özellik Detayları Yer Almaktadır.
Aynı Şekilde Sistemin Otomatik Olarak Fiyat Teklifi İlettiği Öğrencilerin Bilgileri, Kurum yönetim panelinde görüntülenebilmekte, teklif hakkı bakiyelerinin hangi öğrenciler için harcanmış olduğu görüntülenebilmektedir. Tamamen şeffaf bir yazılımdır.


Vergi Mükellefiyeti Gerektirmektedir.
Yazılımı 60 Günde Tamamlanmıştır. Acil Nakit İhtiyacım Sebebiyle Çok Uygun Fiyata Vereceğim. Yazılımını Yaptırmak İsteseniz Dahi İstediğim Fiyattan Çok Daha Yüksek Ücretler Talep Edilecektir.
Türkiye Geneli Çok Büyük Bir Pazara Hitap Eden Bir Projedir.
[COLOR=#B8312F]Yazılım İçin Talep Ettiğim Ücret 5.500 TL'dir. [/COLOR]
Kredi Kartı İle Satın Alabilirsiniz. 12 Taksit'e Kadar Taksitlendirme İmkanı Sunabilirim.
Skype: tayfurozsoy@ozsoyyazilim.com
[COLOR=#B8312F]LÜTFEN SADECE CİDDİ ALICILAR İLETİŞİME GEÇSİN, SADECE TELEFON İLE DİĞER DETAYLAR VE YÖNETİM PANELİ GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞILACAKTIR.[/COLOR]
[COLOR=#B8312F]TELEFON BİLGİSİ İÇİN PM İLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.
[/COLOR]
[CENTER]




[/CENTER]