Merhaba Arkadaşlar,
Arkadaşlar 10 Aylık 12 aylık teklifler gibi lütfen gereksiz fiyat polemiği olmamasını rica ediyorum.
Şimdiye kadar yüksek gelirli çok site sattım da aldım da o yüzden bu tarz sorular lütfen sormayınız. Zaten forumda, kimin alıcı kimin satıcı olduğunu gayet iyi biliyorum.
Site adresi: Telefon üzerinden iletişim sağlanacaktır. (PM üzerinden site adresi iletilmeyecektir.)
Site için istenen fiyat: 43.500 ₺
Sitenin aylık getirisi:Sadece Adsense, [COLOR=#41A85F]Görüntü | [/COLOR][COLOR=#41A85F]Günlük olarak Son 1 Hafta[/COLOR][COLOR=#41A85F] ( Arkadaşlar çok fazla tanıtım teklifi geliyor. Site kaliteli olduğu için teklifler yüksek fiyattan verilmektedir. 350 - 400 ₺ ) Ayrıca Adnow ile anlaşması da var idi geçen hafta bitti, yenilenmek için bilgi verildi cevap gelmedi henüz 1M gösterim 225$ dolar üzerinden işlem yapıyorduk.) Hesaplara bakabilirsiniz. dekont atarım.[/COLOR]
Sitenin açılış tarihi: 2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: Sağlık - Kadın- Cilt
Günlük hit sayısı: Tıklayınız.
Ziyaretçi kaynağı: %95 google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 5. yıl
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Forum Dışı Mail: ahmetogutcu24@ yandex.com
Notlar: [COLOR=#2969B0]+ Sitede 1480 Özgün içerik bulunmaktadır. Arkadaşlar sitede bulunan makaleler, (400 üzerinde makale güncellendi) hit almayan özenle güncelleme yapılmıştır. Alan kişi sadece makale girişi ve baclink alımı yapacaktır. SEO bakımından sadece iç düzenlemeler yapıldı. Link alımı vs. kesinlikle yapılmadı.[/COLOR]
[COLOR=#2969B0]Ayrıca yukarıda belirttiğim gibi, Site kaliteli olduğu için teklifler yüksek fiyattan verilmektedir. 350 - 400 ₺ ) Ayrıca Adnow ile anlaşması da var idi geçen hafta bitti, yenilenmek için bilgi verildi cevap gelmedi henüz 1M gösterim 225$ dolar üzerinden işlem yapıyorduk.)[/COLOR]
Facebook hesabı da verilecektir. 15.000 takipçi
MULTİ