lostyazilim
tr.link

Pinterest Odaklı Kazanmayan Kalmasın Sistemi

2 Mesajlar 538 Okunma
lstbozum
tr.link

ahmetce33 ahmetce33 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek turizm
  • Konum -
  • Ad Soyad A** Ü**
  • Mesajlar 1168
  • Beğeniler 267 / 266
  • Ticaret 151, (%100)
Merhaba konuyu açma gereği duydum sevgili arkadaşlar umut pazarlama taktikleri bolca dolaşıyor forumda şimdi hemen bir görselle önce iştahınızı kabartalım ;sonrasında bolca yalanla sizi bir güzel kandırayım müsaade ederseniz

şimdi gel de umutlanma gerçekte var mı böyle bir kazanç muamma eğitim setleri vs vs senden para çıksında nasıl çıkarsa çıksın yeter ki bana ver paracıkları şimdi gelelim detaylara host firmaları sizi kesinlikle reseller vds vps de barındıramazlar deneyimimle sabit sonrasında sıkıntı yaşarsınız açık şikayet konularım var sunucu şart ayrıca tek site yaptım paranın altında kaldım olayı ise kesinlikle şans meselesi ayrıca banlanma olayı var hesabınız anında askıya alınabiliyor satanların hangisi ban olayına garanti veriyor hangisi ücret iadesi yapıyor bir çoğumuzun 20 liraya bile bu kadar ihtiyacımız varken "bir resme aldanıp basıyoruz paraları leylalara :)"kimse alınmasın yapanlar var denk geliyorum ama sormak istiyorum yani 50 ye sistemi satıyorum demek yerine madem aylık xxx milyarları kaldırıyorsun canım arkadaşım neden kendine yapmıyorsun :) umarım para tuzağına düşenlerden olmazsınız bende bu sitelerden topluca aldım 21,000 liraya kredi çektim ve şimdi tamamı banlandı elbette satanın sorunu değil hazır kazandıran sistemlerdi ama ne yazık ki tamamı banlandı şimdi "Krediyi Nasıl Ödeyeceğim düşüncesi var sadece" Kelin merhemi misali aldatılmayın Deneyimlerim ile sabit 100 siteden max 2 si şansa binaen tutar !! çıkar site ola ki çıktı 10 dk sonra banlanabilir bunların garantisini veren varsa buyursun 50-100 sorun değil aramızda bile toplarız..arkadaşların hizmetlerinden alırız.

Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
wmaraci
reklam

SeCe SeCe Seo National Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Seo - WYO - Google Ceza
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 349
  • Beğeniler 38 / 156
  • Ticaret 8, (%88)
Benim tek sitede 3 aylık istatistiklerim böyle. Şimdi yanına 4 site daha ekledim. Kimisi günlük birkaç tık almaya başladı.

Şahsen, yapıp satmaktansa kendime yapmaktan yanayım. Tutan sitede otomatik işlemi iptal ettim. Elle manüel konu ekleyip giriyorum. Aylık min.600 ₺ getirmeye başladı. Zamanla birkaç sitede daha kazandırınca bana yeter.

Pinterest, şans ve tecrübe istiyor. Ben kazanana kadar 1 yıl zaman harcadım. Ama türkçe site uğraşmaktansa ingilizce site ile kazanmayı denemek çok daha karlı.

Şu konuyu
açtıktan sonra çok dm aldım ama geri dönüş yapamadım maalesef.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al