Merhaba arkadaşlar acil olarak satma kararı aldığım projelik sinema tanıtım sitemi 2.000 TL ye satıyorum alıcısına hayırlı olsun.
siteyi her ayrıntısı ile inceleyiniz eksik veya yanlıs bilgi varsa lütfen uyarın hak geçmesin .
yanlıs veya eksik bilgide hakkınızı helal edin
KISA ÖZET
alan adı sektöre bence epeyce uygun ve com.tr + net + org uzantılarını da verecegım. (Hem bu alanda iyi olan bir alan adını hem de uzantılarını almıs olacaksınız)
Teması 49 USD degerınde ımdb film cekme özelliği var TEMA TANITIM (Tema dosyasını ındırdım gönderecegım sıze ancak üyeligi veremem kişisel mail ile üye olmustum aldıgım siteye)
İmdb den toplam sayıyı bılmıyorum bazı film ve dizilerde resmi site olarak benım site geçiyor NoFollow Backlink
Site adresi: diziler filmler
Sitenin aylık getirisi :reklam yok
Sitenin açılış tarihi: 29 gün (websiteseochecker'ın gösterdiği değer bu)
DA / PA Değerleri : 3/17 (websiteseochecker'ın gösterdiği değer bu) ayrıca Spam score %72 gösteriyor ancak yanlıs hatırlamıyorsam alan adını aldıgımda böyleydi zaten.
Kategori / sitenin içeriği: sinema tanıtım
Günlük hit sayısı: görseller aşağıda
Ziyaretçi kaynağı: Değişiyor detaylar aşagıda
Domainin yaşı: 29 gün (websiteseochecker'ın gösterdiği değer bu)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?:evet
Hosting dahil mi?: film sozluk ün hosting dahil
Banlı olduğu sponsor var mı?: bildiğim kadarıyla hayir (Kontrol Ediniz)
Banlı olduğu arama motoru var mı?:bildiğim kadarıyla hayir (Kontrol Ediniz)
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?:evet
Yazılım lisans sonlanma : 49 USD Degerinde TEMA
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: hayır
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
GÖRSELLER ŞU ŞEKİLDE
acıldıgından bu yana console
son 7 gün console
3 haziran console
57 adet imdb backlink yanılmıyorsam hala duruyor ve kalkacagını da sanmıyorum güzel backlink aldım kendim yaptım zaten
themoviedb.org sitesinden gelen backlink hala duruyor mu bılmıyom consolde boyle görünüyor
Gayet uygun fiyata koydugumu düşünüyorum 3 yeden alan adı ve sitenin kendisi toplam 2.000 TL