Sahibinden satılık film sitesi tertemiz keremiya v5.7 teması mevcuttur. Herhangi bir vuruğu kırığı çiziği yoktur. Günlük hit 3k ile ∞ arasında. İçinde 1500küsür film var. Kemik kitlesi mevcut. 244 gün var domainin kayıt yenileme süresine. El bebek gül bebek bakıldı. Copy paste değil konuları el ile yazılmıştır çoğu. İstenirse içinde bir adet editörüde beraberinde verilir :). Editörü beleşe vericem :). Orda burda backlink alınmış site değildir el emeği göz nuru seosu vardır. Sosyal medyayı akıllıca kullanmıştır. Şuan alexa tr 23k ama rahat bir hafta içinde 10k lara düşeceğine inanıyorum. Bot kullanılmamıştır kesinlikle botçu değiliz. Her film itina ile elle eklenmiştir. Niye satıyorsun diye soracak olursanız aynısından bir tane daha var :D iki tanesi ile ilgilenince diğer işlerim yarım kalıyor. Sunucu fiyata dahil felan değil :) fiyatta belirlemedim daha doğrusu. Ölücüler gelmesin. Bakımları zamanında yapılmıştır. Bir resim ekleyeyim analytics den. Bu arada analyticsi bir hafta önce ekledim ondan önce google search consoledan günlük hite bakıyordum.
Düzenleme: Site sinema izle kelimesinde ilk sayfadadır. Aklını kullanan siteden milyarlar kazanır hazır herşeyiyle verilecektir. Bazı filmlerde ilk sayfanın ilk sırasındadır. Abartı fiyat yok aklımda fiyat tekliflerinizi bekliyorum
Düzenleme iki: alexa Tr de şuan 19bindedir. Durmadan düşmektedir.
DÜZENLEME 3: alexa 18bin
DÜZENLEME 4: ALEXA tr 15bin
Site olgam hocama satılmıştır.