lostyazilim
tr.link

[SATILDI]Hitli Gelirli Geleceği Parlak Otomobil Sitesi Bu Fırsat Kaçmaz

12 Mesajlar 1.398 Okunma
acebozum
tr.link

ferzileyto ferzileyto Better Call Fevzi ! Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)
SİTE SATILDI, İLGİLENEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER

LÜTFEN TAMAMINI OKUYUNUZ :)

Uzun bir süre emek verdiğim ve hem zaman hem para harcadığım ancak son zamanlarda mecburi olarak ailevi nedenler ve çalıştığım işimdeki daha büyük kapsamlı projeler nedeniyle ilgilenemediğim otomobil sitemi satıyorum.
Sitemin son 3 aydaki analytics ve adsense ekran görüntülerini aşağıda paylaşacağım. Detaylara gelirsek :

[SIZE=4]Teknik Bilgiler[/SIZE]
- Site wordpress tabanlıdır.
- Tema premium ücretiyle alınmış Mytehemeshop Adsense temasıdır. 59$ ( Bugünün kuruyla 275 TL ) fiyatı var.
- Premium WP Keyword Tool eklentisi var 17$ hayatımda gördüğüm en yararlı eklentilerden.
- Premium Interlinks Manager eklentisi var 34$ site içi linkleme işlemlerinde çok işe yarıyor.
- Site hız optimizasyonları yapılmıştır, gayet hızlı açılmaktadır, görseller optimizedir.
- Sitede 244 Adet yazı vardır. 80 Tanesi İllerin plakaları, seo çalışması yapılırsa ve plaka yazıları ilk sayfaya çekilirse manyak bir hit potansiyeli var bilen bilir, sadece yazıların ilk sayfaya çekilmesi gerekiyor.
- Plaka yazıları hariç kalan 164 yazının ortalama uzunluğu 400+ kelimedir. ( 700-800-900 olan da var)
- Sitenin moz Domain Otoritesi 18 Sayfa Otoritesi 23'tür yani doğrudan tanıtım yazısı satmanızı sağlayacak kadar otoriteye sahip.

Hit Bilgileri
- İyi zamanında 900+ hiti gören sitemin son 3 aylık günlük ortalama hiti 540 civarı.Son zamanlarda bu ortalamanın biraz altında kalıyor ilgilenemediğim için ancak 3-4 gün peşpeşe yazı girince yine şahlanıyor.
- Hitin %90'ı organik %3'ü direkt kalanı referral-sosyal felan. %3 direkt hitin kaynağı da ilk sıraya oynayan yazıların otomobille ilgili güncel konularda otorite olması ve yer imlerine eklenmesi. Bizzat arkadaşımın bilgisayarında denk geldim sitenin bana ait olduğunu bilmiyordu ancak yer imlerine eklemiş :)
- Siteye girilen içerik güncel ve kaliteli olursa %90 ihtimalle ilk sayfadan sıralamaya giriş yapıyor ve zamanla ilk 3 sırada kendine yer ediniyor herhangi bir backlink çalışmasına ihtiyaç duymadan.

Gelir Bilgileri
- Sitenin son 3 ayda kazancı adsense kazancı 188 TL aylık 62 TL ortalama yapıyor. Günlük 5 TL kazancı bulduğu var. Ancak adsense reklam yerleşimim iyi olmadığından şuan %0.41 reklamlara tıklama oranı var. Makul seviyenin %1.5 olduğunu düşünürsek siteyi satın alacak olan arkadaş sadece reklam yerleşimini iyi ayarlasa bile aynı ziyaretçiyle adsense kazancını 3-4 kat artırabilir.
- Siteden birkaç tane tanıtım yazısı dışında tanıtım çıkmadım ancak ortalama 30 TL'den tanıtım yazısı satılabiliyor ve oto galeri, yedek parça, sigorta vb firmalarının sayısının zilyon tane olduğunu düşünürseniz aylık ortalama 5-10 tanıtım rahat satılır ancak o topa ben fazla girmedim.
- Sitede tüm yazıların üzerinde kalan bir reklam alanı var en son oraya aylık 50 TL'den 6 aylık ödeme ile bir firmadan reklam teklifi geldi, sitenin satışını düşündüğüm için biraz beklemesini istedim.

Sonuç olarak ;

Günlük Ortalama 500 ziyaretçili, premium temalar ve eklentilere sahip, ilgilendiği zaman hemen ertesi gün ziyaretçi farkını gösteren, halihazırda kazancı olan sitemi, hakkını verecek birine satmak istiyorum. Siteyle birlikte tüm eklentiler ve temalar da verilecek. Ayrıca Webmaster Tools'da biriken Long Tail Anahtar Kelimeler Listesi de verilecek zaten o kelimeler altın değerinde, işini bilen için. Ayrıca az çok sektörü ve sitenin yapısını bildiğim için 30 Adet doğrudan hit getirererk site ziyaretçisini ve adsense gelirini artıracak içerik başlıkları vereceğim. Bununla beraber 10 Adet daha önce faydasını çok gördüğüm, girilen yazılar linklendiği takdirde hemen sıralamadan fayda edecek Edu backlink listesi de vereceğim.

Özetle : Sitede plaka yazıları dışında 160 yazı var ki sadece makaler 600 küsür TL değerinde. Aylık ortalama 60+ TL kazancı var. Premium tema ve eklentilere sahip. Otoriter ve ilgilenildiği takdirde birkaç ayda kendini amorti eder.

[COLOR=#B8312F]Satış :[/COLOR] Ankara içi elden satış tercihimdir, oturur çayımızı çorbamızı içer siteyi inceler satışı tamamlarız. Ankara dışı tekliflerde önce ödemesini alırım sonra transflerleri yaparım. Domain ve hosting Alastyr'da barınmakta, firma içi ücretsiz transfer yapılır.

Site Adı: PM ile
İstenen Fiyat : [S][COLOR=#7C706B]1200 T[/COLOR][/S]L 1100 TL

ANALYTİCS SON 3 AY :

ADSENSE SON 3 AY :

MULTİ KONU : ***

elektronikssl
webimgo

Alperenler Alperenler ReiS Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Satış Temsilcisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 617
  • Beğeniler 181 / 157
  • Ticaret 9, (%100)
Pm Rica Edebilirmiyim

SrcnAkty SrcnAkty WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 817
  • Beğeniler 163 / 178
  • Ticaret 46, (%100)
pm alabilir miyim zahmet olmazsa

• Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)

Gönderdim

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)

Pm gönderdim

Alperenler Alperenler ReiS Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Satış Temsilcisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 617
  • Beğeniler 181 / 157
  • Ticaret 9, (%100)
Dolphin ! ! !

iFurkan iFurkan Webmaster Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek İçerik Yazarı
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad K** İ**
  • Mesajlar 729
  • Beğeniler 292 / 158
  • Ticaret 29, (%97)
PM alayım lütfen.

• Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)

??

Pm gönderdim

selim3455 selim3455 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek terzi
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
pm alabilir miyim

cimbomdursun cimbomdursun MEDİA CROF Kullanıcı
  • Üyelik 20.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Bilgisayar programcısı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 106
  • Beğeniler 16 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
hocam pm atarmısınız

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al